Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego spokojne życie nie sprzyja randkom?
Często widuję na internecie w różnych miejscach wypowiedzi szczególnie od kobiet że jeśli nie możesz sobie znaleźć kobiety to znaczy że problem jest z tobą a nie z kobietami.
Jednak wystarczy nie lubić podróżować, chodzić po górach, czy też nie mieć tych słynnych 180 cm, prowadzić spokojne życie i nagle się okazuje że w miejscach typu tinder i inne nie dostaje się żadnych like od kobiet. Potem się czyta że to oczywiście wina mężczyzn, że ma się za duże wymagania, a rzeczywistość jest inna po prostu brak odpowiednich kobiet, które też preferują takie spokojne życie.

#zwiazki #randki #tinder #badoo #rozowepaski #logikarozowychpaskow #milosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: kobiety niech zamkną mordę i się nie wpierdlaja
Żeby facet był sam starczy że nie będzie się odzywal
Kobieta nie ważne gdzie pójdzie zawsze jakiś typ zagada ew bedise próbował
  • Odpowiedz
Jednak wystarczy nie lubić podróżować, chodzić po górach, czy też nie mieć tych słynnych 180 cm, prowadzić spokojne życie i nagle się okazuje że w miejscach typu tinder i inne nie dostaje się żadnych like od kobiet.

@mirko_anonim: Nie no, wiadomo. Bo like powinno się dostawać za bycie kolejnym piwniczakiem stosującym 180 cm jako wymówkę i twierdzącym, że nie wchodzenie z chaty to jest spokojne życie ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie rozumiem, co mają góry i podróżowanie do braku spokoju, właśnie chodzenie po górach (oczywiście po bardziej odludnych szlakach) czy jeżdżenie w mało turystyczne miejsce może być częścią tego spokojnego życia.

Kobieta nie ważne gdzie pójdzie zawsze jakiś typ zagada ew bedise próbował

@elofrytki: Ani razu mi się nie zdarzyło, a często jeżdżę sama w różne miejsca.
  • Odpowiedz
Nie rozumiem, co mają góry i podróżowanie do braku spokoju

@choochoomotherfucker: dla introwertyka spokój to siedzenie w piwnicy i pewnie to miał na myśli. Im bardziej ktoś jest introwertyczny, tym więcej potrzebuje spokoju. Przykładowo jakiś niebieski relaksuje się dłubiąc przy samochodzie. I jak to powie różowej, która nie usiedzi na czterech literach, a większość takich jest, to its over
  • Odpowiedz
  • 0
twierdzącym, że nie wchodzenie z chaty to jest spokojne życie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Cztero0404: powiedzieć introwertykowi, że powinien wychodzić z chaty, to jak powiedzieć ekstrawertykowi, żeby nie wychodził z chaty xD Ja nie mam potrzeby wychodzenia z chaty i co? Mam się zmuszać do wychodzenia, a potem brać urlop, żeby odpocząć po np. jakiejś wycieczce, bo mnie przebodźcowała? Ja regeneruję się w ciszy i spokoju
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: jak mieszkasz blisko gór, to można to jeszcze uznać jako względnie spokojne życie, bo wychodzisz i idziesz na spacer. Ale jeśli nie mieszkasz blisko gór, to już nie jest spokojne życie, bo najpierw musisz do tych gór dojechać. A to trzeba ogarnąć transport, jakiś prowiant itd. Zajmuje to kilka godzin. Są to koszy. Spokojniej jest takiemu niebieskiemu iść do garażu i podłubać przy samochodzie. W każdej chwili może iść
  • Odpowiedz
Ja nie mam potrzeby wychodzenia z chaty i co? Mam się zmuszać do wychodzenia, a potem brać urlop, żeby odpocząć po np. jakiejś wycieczce, bo mnie przebodźcowała? Ja regeneruję się w ciszy i spokoju

@ja_jesio_ne: No tak, wiadomo. To wszystko usprawiedliwia cały świat powinien się dostosować do was bo jesteście płatkami śniegu i nie lubicie wychodzić z chaty xD To różowe powinny się ustawiać w kolejkach pod waszymi piwnicami i
  • Odpowiedz
@Cztero0404: płatek śniegu, bo nie lubię wychodzić z domu? Według mnie to ogromna zaleta. Praktycznie bezkosztowo się regeneruję, bo nie potrzebuję wycieczek, używek itd. Przychodzę do pracy wypoczęty, inni wlewają w siebie litry kawy i tak chodzą jak zombie.

być zachwycone samą możliwością wejścia do tej piwnicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Cztero0404: no dom teraz to z bańkę kosztuje, więc chyba tak, bo akurat
  • Odpowiedz
no dom teraz to z bańkę kosztuje, więc chyba tak, bo akurat przez mój introwertyzm zawodowo sobie dobrze poradziłem. W weekendy np. zajmowałem się inną dziedziną wiedzy hobbystycznie, a potem np. łączyłem z głównym zajęciem i stale zwiększałem dystans do konkurencji

@ja_jesio_ne: I właśnie tutaj jest jeden z waszych głównych problemów. Normalne zdrowe relacje między ludzkie to nie są relacje biznesowe, chłopie próbuje używać jako argumentu domu za bańkę xD
  • Odpowiedz
@Cztero0404: bo piszesz mi o byciu płatkiem śniegu, więc rozumiem, że Ty masz dom za bańkę, co nie? Ponadto sam zacząłeś ten wątek, więc się do niego odniosłem. Problem to mają różowe, bo wydają często całą kasę na te swoje wycieczki i jak nie ustrzelą kogoś bogatego, to potem zaczyna im brakować finansów, a gdzieś też trzeba mieszkać, a ceny nieruchomości to obecnie kosmos. Ponadto wypłynęły ostatnio oświadczenia majątkowe pewnego
  • Odpowiedz
płatek śniegu, bo nie lubię wychodzić z domu? Według mnie to ogromna zaleta.

@ja_jesio_ne: No właśnie, według ciebie i tutaj jest główny problem. Nie jesteś wyjątkowy, świat nie wygląda jak ''według ciebie'' ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie no wiadomo, to teraz brak życia będziemy usprawiedliwiać tym, że jak nie wychodzisz nigdzie z chaty to przychodzisz wypoczęty do pracy, wspaniale.
  • Odpowiedz