✨️ Jak znaleźć pracę jako handlowiec w spedycji?Ⓘ Mirki mam pytanie jak znaleźć pracę jako handlowiec w spedycji? Do tej pory robiłem jako spedytor na własnej flocie aut głównie 13.6 (powiedzmy rok doświadczenia). Bo ofert widzę pełno na olx ale żeby nie naciąć się na spedycje, które chcą przeklejać ładunki. Możecie doradzić czego szukać na co zwrócić uwagę? Największy problem, że pewnie głównie takie oferty są stacjonarne a tu zwykły chłop ze wschodniej wsi. Jedyny plus jaki do takiej firmy mogę wnieść to chyba flotę aut na danej relacji bo własnych bezpośrednich klientów brak.
Ukrainka prowadząca żabkę w Warszawie chwali się, że zatrudnia w pierwszej kolejności Ukraińców co jest niezgodną z prawem dyskryminacją ze względu na narodowość.
Mirki mam pytanie jak znaleźć pracę jako handlowiec w spedycji? Do tej pory robiłem jako spedytor na własnej flocie aut głównie 13.6 (powiedzmy rok doświadczenia). Bo ofert widzę pełno na olx ale żeby nie naciąć się na spedycje, które chcą przeklejać ładunki. Możecie doradzić czego szukać na co zwrócić uwagę? Największy problem, że pewnie głównie takie oferty są stacjonarne a tu zwykły chłop ze wschodniej wsi. Jedyny plus jaki do takiej firmy mogę wnieść to chyba flotę aut na danej relacji bo własnych bezpośrednich klientów brak.
#spedycja #tsno #bekaztransa
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt