Aktywne Wpisy

Rmaala +4
To jest ta wasza wielka Argentyna wykopki xD? Przez 45 minut jeden strzał parodysty co ledwo trafił gdyż Algieria ma na bramce kontuzjowany ręcznik a później straszenie gołębi na stadionie. Jeszcze odwołany gol bo łysy grzyb już drukuje dla argentyńskiej mafii. Męczą się z pastuchami, trafią na lepszą drużynę i zostaną wysłani do domu. Blisko mają to mogą lecieć już teraz!
#mecz
#mecz
źródło: 336ec2e7de2eef0747a23606d636c2cb3c437ea10d1264c871e1542646fad497
Pobierz
annlupin +10
jeszcze pół godzinki do mecza to ten jakie muzyczki do żubra rano najlepiej
źródło: annlupin7763451
Pobierz

Jak jest się facetem słabym posturą albo nieatrakcyjnym fizycznie i samemu z siebie odpuści się relacje z ludźmi to niestety nadal nie gwarantuje to spokoju w życiu
Przykładowowo ja jestem takie 3, może 4/10 z ryja i szczupły bo trenuję sobie jedynie pod maratony biegowe które lubię
Dwa lata temu kończąc szkołę poszedłem do pierwszej pracy która była lokalna pizzeria. Chciałem tam po prostu sobie zarobić na skromne utrzymanie się.
Pierwszego dnia pracy byłem mega zestresowany, bo to w dodatku praca z ludźmi i to w większości w moim wieku a mam lekką fobię społeczną, więc jak dostałem pakunek pizzy do rozwiezienia od kierownika, było po mnie widać że się stresuję i na jednej z pizzy adres był niewyraźnie napisany więc dopytałem, kierownika który to pisał i z lekkim zdenerwowaniem ale poprawił to co tam napisał ale w tym czasie siedząca akurat na przerwie Karyna gdzieś w moim wieku skomentowała mnie, szyderczo wśród innych współpracowników że "Mieszka tu a nie wie gdzie ma jechać xD"
Blady wyszedłem to rozwieść i na szczęście bez opóźnień dla restauracji udało się wyrobić. Jako jedyna nawet nie odpowiadała mi tam na cześć i ignorowała mnie poza kąśliwym uwagami. Jak wróciłem to musiałem pomóc coś tam kroić na kuchni i oczywiście padały kolejne komentarze w moją stronę że za wolno robię, nie umiem, to będzie do w-------a przeze mnie. Oczywiście wszystkie uwagi były od współpracowników a sam kierownik nigdy się do mnie o nic nie przywalił, może jedynie jak zapomniałem zatankować auto służbowe a była już rezerwa jak wróciłem.
Był tam test taki Kuba co wyglądał solidne 7/10, do tego był z tych wyższych bo na oko miał z 1,90m i miał tam dłuższy staż pracy bo chyba rok a potrafił przyjść na zmianę podpity po weekendzie, albo w ogóle się spóźnić, miał często jakieś stłuczki na mieście autem służbowym, a nawet potrafił upuścić i rozwalić pakunek z żarciem które miał zaraz rozwieść i jemu ta sama Karyna nic złośliwego nigdy nie powiedziała a nawet pomogła zbierać i poszła za niego to grzecznie zgłosić do kierownika tak żeby nie miał o-------u bo jakoś to wytłumaczyła. Kuba ogólnie nie ważne co robił i jak sobie radził był bardzo lubiany i nie dziwię mu się że miał takie luźne samopoczucie tam.
Wówczas wobec mnie panowała atmosfera jakby się tylko czaili aby mnie z czymś zgłosić i żebym wyleciał z tej super roboty za minimalną pod stołem xd albo sam się zwolnił przez atmosferę i traktowanie mnie tam.
Zwolniłem się oczywiście sam po 3 miesiącach bo już miałem nerwicę, głównie przez tą babę która ewidentnie miała uczulenie na samo moje istnienie.
Po tym po roku bezrobocia znalazłem pracę za granicą i na razie jest w miarę ok bo każdy pracuje pojedyńczo więc ciężko o mobbing.
Wniosek jest taki że jak jesteś brzydki lub sylwetką masy nie wzbudzasz szacunku to ludzie nawet w miejscu gdzie musisz przyjść dzień po dniu żeby zarobić na przeżycie będą ci to utrudniać i będą chcieli się ciebie pozbyć po prostu obrzydzając ci życie. Pewnie po prostu taki instynkt żeby słaby samiec nie marnował zasobów i się samozutylizował z miejsca ich pozyskiwania.
#pracbaza #przegryw #blackpill #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: comment_bnFltWFUzijyyRL0kMX5ihsGMz3Cq9jC
Pobierz