Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +64
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

Czoso +731

Dlaczego przegrywy non stop narzekają na swój los ale kompletnie nic nie robią żeby coś zmienić? Non stop narzekanie że tego nie ma, tamtego nie ma. A co robisz żeby to mieć? Non stop płaczki że nie mają możliwości, że oni nie mają jak - a jakoś na chodzenie po klubach energry to ma odwagę albo robić eksperymenty na tinderze. Jeśli chodzi o durne rzeczy to nagle każdy obeznany i dynamiczny ale jak trzeba coś pożytecznego zrobić i wziąć się za siebie to każdy udaje ułomnego i niepełnosprawnego.
#przegryw #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: 38694
PobierzMam dynamicznie urosnąć tak ze 20 cm (?)
Komentarz usunięty przez autora
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
A co jeśli założymy, że chodzę na tę całą siłownię, podróżuję, rozwijam się, mam pasje i robię karierę, ale jestem bardzo samotny i chciałbym to zmienić. Obecne (i przeszłe) kanony męskiej urody są takie, że mężczyzna ma być wysoki. Pytam jak mam to zmienić (?)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@MarianoItalianoPiller: Prawda. Przykra sprawa