Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego narzekamy, ale nie działamy?
Dlaczego przegrywy non stop narzekają na swój los ale kompletnie nic nie robią żeby coś zmienić? Non stop narzekanie że tego nie ma, tamtego nie ma. A co robisz żeby to mieć? Non stop płaczki że nie mają możliwości, że oni nie mają jak - a jakoś na chodzenie po klubach energry to ma odwagę albo robić eksperymenty na tinderze. Jeśli chodzi o durne rzeczy to nagle każdy obeznany i dynamiczny ale jak trzeba coś pożytecznego zrobić i wziąć się za siebie to każdy udaje ułomnego i niepełnosprawnego.

#przegryw #blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

mirkoanonim - ✨️ Dlaczego narzekamy, ale nie działamy? Ⓘ
Dlaczego przegrywy non stop ...

źródło: 38694

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
wytworna-sprzymierzeńczka-0: @Mechamaru ekhem ekhem, a po co ci +20cm? na siłownie nie potrzebne, żeby podróżować także, rozwijać się, mieć pasję i robić karierę też nie. Niech zgadnę potrzebujesz dla kobiet tak? Bo to twój wyznacznik i cel życia żeby wpasować się w standardy jakiś tinderówek bo inaczej nie ruszysz ze swoim życiem?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

non stop narzekają na swój los ale kompletnie nic nie robią żeby coś zmienić?

A co jeśli założymy, że chodzę na tę całą siłownię, podróżuję, rozwijam się, mam pasje i robię karierę, ale jestem bardzo samotny i chciałbym to zmienić. Obecne (i przeszłe) kanony męskiej urody są takie, że mężczyzna ma być wysoki. Pytam jak mam to zmienić (?)
  • Odpowiedz