Aktywne Wpisy

G0ntar +4
Na Jakie popularne/lubiane zapachy zareagowaliście najgorzej? Albo totalnie wam nie siedzą ? U mnie to Gris Charnel extrait i PDM Pegasus.
#perfumy
#perfumy

Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Prawda jest taka że tylko kobieta i związek dają szczęście. Ja sam cope'owałem że życie singla jest fajne, jakieś siłownie, bieganie, podróże, drinki do kompa ale to długoterminowo cope. Na pewnym etapie stwierdzasz że po co to wszystko? dla kogo?
Jak jeszcze byłem młodszy i raz na rok udawało się wyjść z kimś z #tinder #badoo i jakimś cudem były następne spotkania to czułem się wtedy najlepiej. Miałem takiego boosta do życia jak nigdy i chciało mi się rano wstawać. Obojętnie jaki miałem dzień to miałem ochotę podzielić się z tym z drugą osobą i wgl fajnie że sprawdzasz telefon rano i ktoś napisał albo życzy dobranoc. Nigdy nie udało mi się wejść w dłuższą relacje bo był ghost ale i tak nawet te chwilę to był taki zastrzyk endorfin że nie da się nadrobić tego będąc singlem.
#zwiazki #niebieskiepaski #samotnosc #depresja #rozowepaski #przegryw #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: sesja-narzeczenska-otwock-03
PobierzPrawda jest taka, że tak myśli tylko maminsynek, który nie szuka baby, tylko szuka drugiej mamy, bo mama w dzieciństwie też dawała szczęście i teraz dorosłe maminsynki chcą przenosić te emocje na obcą babę.
@Average-CottonWorld-Enjoyer: dlatego nie dziwię się że są lasko które czekają na poznanie kogoś na żywo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiem, że to normickie ale polecam znaleźć ziomkow, jak będziesz mieć poczucie że masz z kimś gdzieś wyjść to łatwiej jest wyjść samemu przez co uważam, że poczujesz się "szczęśliwy sam ze sobą"