Aktywne Wpisy

Lardor +91
Mija równy miesiąc jak Olek przestał być prezydentem a już się skompromitował, łażąc kompletnie nawalonym na rynku głównym. Jak dobrze, że zrzuciliśmy tego pijaka z prezydenckiego fotela
#krakow
#krakow
źródło: 1000095394
Pobierz
kankes +527
Właśnie dotarła informacja do mojej pracy, że zwolniony dyscyplinarnie dwa lata kolega za rzekome molestowanie koleżanki jest niewinny. Koleżanka z borderem pomówiła go, bo nie zwracał na nią uwagi. Dostał zwolnienie, ona sama odeszła po pół roku. Sąd przez prawie 2 lata badał sprawę i w poniedziałek ogłosił wyrok całkowicie korzystny dla niego. Pracodawca (korpo) trzęsie gaciami bo wpłynął pozew cywilny od prawnika kolegi, poza żądaniem zadośćuczynienia finansowego jest pijarowo bolesne żądanie

Mirki warto kupić bmw żeby wyrwać wkońcu jakąś panne? Wiem jak to brzmi ale nigdy nie widziałem żeby ktoś miał bmw i nie miał laski więc coś musi być w tym nw, może to jakiś magnes na laski.
#przegryw #bmw #podrywajzwykopem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: XDDDDDDDDDDDDD
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
To źle myślisz. Kiedyś byłem w jednym takim klubie. Na 30 chłopa, 2 miało "laskę". Im starsze BMW tym na większego wieśniaka wychodzisz.
źródło: image
Pobierz