Aktywne Wpisy

Salido +522
Minął 0. (z 67) dzień wakacji.
To już 8. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2025:
To już 8. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2025:
źródło: 1-453841-52
Pobierz
donatien-de-sade +87

Ja to się dziwię, że chce się wam odpisywać temu retardowi z poddasza od blików. Gniazdownik z deficytami atencji który parę lat temu na dołkach rentę zaczął wrzucać w akcje i hajs po babcynej stodole i poletku za nią (akcje, których i tak w życiu nie spienięży, bo życia nie zna i skończy jak te dziady w nędzy z milionami zaszytymi w materacu), pisze jakieś w#$rywy jak po wylewie, a wy dalej go brokatem obsypujecie. Nie wiem... Ten sam chyba mental macie, co on.
#gielda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: chodzi o @sforce? ( ͡° ͜ʖ ͡°)