Aktywne Wpisy

thorgoth +51
Maciej Rybus wraca do Polski. Pilkarz ktory ostatnie lata spędził w Rosji, wraca na rodzime boiska.
Po tym jak jego kariera zaczela przygasac, jego żona Lana Rybusova wniosła sprawę o rozwód. Ostatecznie polski piłkarz został pozbawiony wiekszosci majątku, a takze praw do kontaktu z dziećmi.
Obecnie, aby zdobyć środki do zycia, oferował swoje usługi klubom trzecioligowym. Pomocną dłoń wyciągnął jego byly klub Pelikan Łowicz, ktory podpisał z zawodnikiem dwuletnią umowę. Wg nieoficjalnych
Po tym jak jego kariera zaczela przygasac, jego żona Lana Rybusova wniosła sprawę o rozwód. Ostatecznie polski piłkarz został pozbawiony wiekszosci majątku, a takze praw do kontaktu z dziećmi.
Obecnie, aby zdobyć środki do zycia, oferował swoje usługi klubom trzecioligowym. Pomocną dłoń wyciągnął jego byly klub Pelikan Łowicz, ktory podpisał z zawodnikiem dwuletnią umowę. Wg nieoficjalnych
źródło: 1000016251
Pobierz
adampa +42
#gielda Wasze największe kompromitacje giełdowe?
Moje:
- nie mam Microna
- mam uśredniane Dino
- chciałem kupić SNDK przy 600, ale dałem za niski limit i wypompowało w górę
Moje:
- nie mam Microna
- mam uśredniane Dino
- chciałem kupić SNDK przy 600, ale dałem za niski limit i wypompowało w górę

Ktoś mi powie co kieruje ludźmi że wybierają kupno mieszkania? Czy Polacy na prawdę uwielbiają żyć jak niewolnicy? Mamy okolice 30 stopni, co można robić w takim bloku? Ani nie wyjdziesz do ogrodu, ani nie zrobisz grilla, nawet głośniej muzyki nie puścisz. Zastanawiam się gdzie takie osoby suszą pranie? Gdzie trzymają butelki z kaucją? Gdzie mają przestrzeń do ćwiczeń? Gdzie trzymają rower? Przecież nawet żeby auto mieć na parkingu podziemnym (o ile jest) to trzeba płacić xDD. Jedyna ciekawa opcja to wyjechać za miasto ale po to się kupuje mieszkanie w bloku żeby z niego uciekać jak jest pogoda xd?
"Najchętniej kupowane mieszkania w Polsce to lokale o powierzchni od 35 do 50 m²." - przecież to nawet nie jest przestrzeń dla jednego człowieka xdd. Nawet jak ktoś ma 70m2 to dać meble, jakieś sprzęty, ozdoby, stoły i idzie się nabawić klaustrofobii.
#mieszkanie #dom #nieruchomosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: To nie jest kwestia "wyboru" tylko pieniędzy.
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: 817cdf4722038e60ab9d1b53d96ae4904546927581ef1048613305b284dbd3f6
PobierzPozdrowionka
Pomijając już fakt, że mieszkanie wychodzi znacznie taniej od domu. Mieszkanie zahaczające o 100 m2 kosztuje mniej, niż kosztowałaby sama działka pod budowę domu. Aha, w domu aby zaparkować auto w garażu również musisz płacić. Zarówno za działkę pod garażem, jak i jego budowę. Sprawdź sobie,
Siłownia jest pod blokiem, rower trzymam w rowerowni/piwnicy/przy stojaku przed blokiem. W takiej temperaturze włączam klimatyzację i scrolluję wykop.pl do czasu przejścia fali upałów. Pranie suszę w suszarce z
@mirko_anonim: lokalizacja
@cocklush69: Ale co konkretnie się nie podoba?
Po 1. Brak pieniędzy! Nie masz hajsu na działkę/duży dom w mieście lub pod miastem to kupujesz to na co cię stać ¯\(ツ)/¯
Po 2. Masz wybór - miasto, mieszkanie (małe), więcej ofert pracy, możliwości dla ciebie i dzieciaków. Wieś/małe miasto (np. gminne/powiatowe), dom (duży, podwórko), brak pracy, perspektyw, wujowa infrastruktura itd. Nieraz na wykopie ludzie pisali, że musieli uciekać ze swojego miejsca zamieszkania bo nie widzieli żadnych perspektyw,
60m^2 na osobę jest dość przestronne, sam korzystam z 25-30 metrów, reszta stoi pusta.
Co?