Aktywne Wpisy

thorgoth +48
Maciej Rybus wraca do Polski. Pilkarz ktory ostatnie lata spędził w Rosji, wraca na rodzime boiska.
Po tym jak jego kariera zaczela przygasac, jego żona Lana Rybusova wniosła sprawę o rozwód. Ostatecznie polski piłkarz został pozbawiony wiekszosci majątku, a takze praw do kontaktu z dziećmi.
Obecnie, aby zdobyć środki do zycia, oferował swoje usługi klubom trzecioligowym. Pomocną dłoń wyciągnął jego byly klub Pelikan Łowicz, ktory podpisał z zawodnikiem dwuletnią umowę. Wg nieoficjalnych
Po tym jak jego kariera zaczela przygasac, jego żona Lana Rybusova wniosła sprawę o rozwód. Ostatecznie polski piłkarz został pozbawiony wiekszosci majątku, a takze praw do kontaktu z dziećmi.
Obecnie, aby zdobyć środki do zycia, oferował swoje usługi klubom trzecioligowym. Pomocną dłoń wyciągnął jego byly klub Pelikan Łowicz, ktory podpisał z zawodnikiem dwuletnią umowę. Wg nieoficjalnych
źródło: 1000016251
Pobierz
adampa +38
#gielda Wasze największe kompromitacje giełdowe?
Moje:
- nie mam Microna
- mam uśredniane Dino
- chciałem kupić SNDK przy 600, ale dałem za niski limit i wypompowało w górę
Moje:
- nie mam Microna
- mam uśredniane Dino
- chciałem kupić SNDK przy 600, ale dałem za niski limit i wypompowało w górę

Polska manosfera to jest jakiś żart. 99% "przegrywów" uważa że przegrało TYLKO przez wygląd. Prawda jest taka, że jak nie zamierzasz być zawodowym modelem to wygląd NIE jest ci do niczego potrzebny. Zaraz ktoś powie że dzięki wyglądowi masz przyjaciół, dziewczyny, lepszą pracę. To jak do cholery funkcjonują przeciętni goście do tej pory? Każdy ma jakieś grupki znajomych, #zwiazki i jakoś żyje. Jeszcze nie widziałem wpisu pt. "chciałbym wyglądać chociaż przeciętnie". Nie, zawsze jest "chcę wyglądać jak chad i dlatego przegrywam". To powiedzmy sobie szczerze, wam nie chodzi o normalne funkcjonowanie jak każdy, tylko życie ludzi z topki. Checie ponadprzeciętne wyniki bez żadnego wysiłku. To tak jakby narzekać na brak pracy bo delikwent nie będzie wstawał rano za mniej niż milion miesięcznie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: av5m8b
Pobierz@mirko_anonim: xd