Aktywne Wpisy

CukryNyskie +127
Siema Mirabelki i Mircy!
Nie ma czasu na wyjaśnienia - jesteśmy polskim producentem słodyczy, działającym od 1949 roku. Produkujemy głównie wafelki i ciastka. Był taki czas, kiedy hasło "markizy z Nysy" wywoływało większe pożądanie niż Polonez Caro. Od tego czasu sporo się zmieniło i chcielibyśmy Was zachęcić do poznania naszych produktów. Panie z Technologii nagotowały sporo smacznych hiciorków na tegoroczne lato ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Robimy dla Was #rozdajo. Wejdź
Nie ma czasu na wyjaśnienia - jesteśmy polskim producentem słodyczy, działającym od 1949 roku. Produkujemy głównie wafelki i ciastka. Był taki czas, kiedy hasło "markizy z Nysy" wywoływało większe pożądanie niż Polonez Caro. Od tego czasu sporo się zmieniło i chcielibyśmy Was zachęcić do poznania naszych produktów. Panie z Technologii nagotowały sporo smacznych hiciorków na tegoroczne lato ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Robimy dla Was #rozdajo. Wejdź
źródło: 38
Pobierz
Larsberg +64
Nie słuchacie muzyki na płytach.
Nie oglądacie filmów na płytach.
Ale gry chcecie mieć na płytach xD
Sami
Nie oglądacie filmów na płytach.
Ale gry chcecie mieć na płytach xD
Sami
źródło: gta-6-preordini-aperti-prezzi-italia_880x495
Pobierz

#zarobki #przegryw
Ile zarabiacie w Polsce? kiedy byłem młodszy to chciało mi się robić nadgodziny na czarno, dużo pracowałem za granicą na dwa etaty, przywiozłem kasy do polski i z pomocą rodziny kupiłem mieszkanie w wojewódzkim 25tyś mieszkańców. Przez parę lat spłacałem pożyczkę rodziców w między czasie poszedłem na studia licencjat nie związany z moim zawodem i znalazłem pracę w małym oddziale korpo, ale od dwóch lat nie dostałem podwyżki, obecnie zarabiam 8000zł brutto to na rękę około 5550zł i ledwo starcza mi na życie po opłaceniu czynszu, rachunków, jedzenia, i odłożeniu paru stówek miesięcznie, bo co miesiąc a to dentysta, a to samochód się zepsuł a to jakiś prezent trzeba kupić, a to lodówka się zepsuje. Mieszkanie kupiłem duże bo wtedy planowałem życie z dziewczyną i sam czynsz to 1500zł. Teraz 30 lat, brak dziewczyny, tylko pracuję wracam do domu sprzątam gotuje, pogram na kompie i znowu do pracy. W moim mieście nie widzę szansy rozwoju, w pracy też nie widzę żebym mógł się jeszcze jakoś rozwinąć. Co poznam jakąś dziewczynę to wszystkie myślą tylko o podróżowaniu, zabawie, koncertach itp. a mnie gniecie stres w pracy i po powrocie jedyne na co mam ochotę to leżeć na kanapie, nie czuję że mogę sobie na coś pozwolić bo cały czas mam wrażenie że jestem w tyle i muszę oszczędzać. Jeżdżę starym samochodem bo do pracy mam blisko, mam motocykle, czy ja serio sobie tak źle radzę? Bo dobija mnie to że na instagramie widzę tylko że wszyscy jeżdżą na wakacje, zakładają rodziny, jeżdżą fajnymi samochodami, jakoś sobie żyją szczęśliwie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
krok 1. odinstaluj Instagrama
krok 2. rusz dupę z domu
krok 3. zrewiduj swoje oczekiwania