Aktywne Wpisy

Salido +522
Minął 0. (z 67) dzień wakacji.
To już 8. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2025:
To już 8. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2025:
źródło: 1-453841-52
Pobierz
donatien-de-sade +87

Co sądzicie o Brazylii jako najlepsze nieoczywiste miejsce do życia? Kiedyś na wykopie była popularna praca zdalna z Tajlandii, Filipin, Indonezjii. Teraz widzę popularna jest Australia. Wiadomo, że taka Brazylia może nie być do końca bezpieczna i trzeba uważać no i rynek pracy jest jaki jest ale.. z drugiej strony patrząc na widoki, naturę, plaże, klimat to wygląda świetnie. Podobno też najlepszy vibe i ludzie jeśli chodzi o Amerykę Południową. W takim Sao Paulo jak kojarzę to ma oddział firma IT tego prezesa z Wisły Kraków więc w większych miastach jakaś tam robota jest, w końcu to duży rynek. Poza tym świeże owoce, kawa, życie sportowe. No i bardizej otwarte dziewczyny więc myślę że łatwiej o taką żonę niż w Polsce ;)
#brazylia #emigracja #praca #korpo #pracbaza #biznes #zycie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@codziennaKasia: teraz mamy takie czasy że nie trzeba posiadać opisanych wyżej cech aby być niewidocznym przez kobiety. Co do brazylijek i ogólnie latino to zgoda że tam jest spory kult ciała i jak ktoś na tym polu wypada kiepsko a ma fajną dupę to wiadomo że tu chodzi o $$. Chociaż plus taki że może mieć dużo tańsze, dużo łatwiejsze i lepsze w łóżku niż w polsce.