Aktywne Wpisy
Lewacki ch-j @Grzesiok mnie zablokował. Oni nie chcą rozmawiać tylko lać szambo. Ktoś im za to płaci albo robią to w imię czystego chaosu.
źródło: Screenshot from 2026-07-25 06-53-37
Pobierz
Golibroda85 +267
Ostatnio w robocie napisałem sobie mały program który znacząco ułatwił mi pracę i zaoszczędził wiele godzin bezsensownego klikania. Oczywiście nie zrobiłem tego sam, tylko przy pomocy chatGPT. A trzeba wiedzieć że z programowaniem mam tyle wspólnego co z drogimi samochodami, czyli nic xD. Samodzielnie bym nawet tego Pythona nie zainstalował. No i poczułem lekką dumę z siebie, pierwszy raz od bardzo dawna. Szefowi się nie pochwalę, bo w nagrodę dostanę tylko kpiny

Co sądzicie o Brazylii jako najlepsze nieoczywiste miejsce do życia? Kiedyś na wykopie była popularna praca zdalna z Tajlandii, Filipin, Indonezjii. Teraz widzę popularna jest Australia. Wiadomo, że taka Brazylia może nie być do końca bezpieczna i trzeba uważać no i rynek pracy jest jaki jest ale.. z drugiej strony patrząc na widoki, naturę, plaże, klimat to wygląda świetnie. Podobno też najlepszy vibe i ludzie jeśli chodzi o Amerykę Południową. W takim Sao Paulo jak kojarzę to ma oddział firma IT tego prezesa z Wisły Kraków więc w większych miastach jakaś tam robota jest, w końcu to duży rynek. Poza tym świeże owoce, kawa, życie sportowe. No i bardizej otwarte dziewczyny więc myślę że łatwiej o taką żonę niż w Polsce ;)
#brazylia #emigracja #praca #korpo #pracbaza #biznes #zycie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@codziennaKasia: teraz mamy takie czasy że nie trzeba posiadać opisanych wyżej cech aby być niewidocznym przez kobiety. Co do brazylijek i ogólnie latino to zgoda że tam jest spory kult ciała i jak ktoś na tym polu wypada kiepsko a ma fajną dupę to wiadomo że tu chodzi o $$. Chociaż plus taki że może mieć dużo tańsze, dużo łatwiejsze i lepsze w łóżku niż w polsce.