Aktywne Wpisy
kutasoglu +22
Tak szczerze, to mnie zajebiście wymęczyła ta faza grupowa. Mało ciekawych meczy, gówniane pory, większość meczów o pietruszkę, bo jeszcze 8 drużyn z trzeciego miejsca wchodzi. Ostatnia kolejka zamiast być na żyletki, to niektórzy maja wyjebongo jak Norwedzy. Nie ma nawet walki o miejsce pierwsze w grupie, bo niekoniecznie drabinka ratuje.
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa

ukojenie +48
Tysiąc euro miesięcznie obróciło sukces polskiej gospodarki w pył.
#antykapitalizm #kapitalizm #gospodarka #polska #finanse #bekazlibka #januszebiznesu
#antykapitalizm #kapitalizm #gospodarka #polska #finanse #bekazlibka #januszebiznesu
źródło: 1
Pobierz

Apropo #demografia i epidemia #samotnosc to ciekawe czy są jakieś badania o szkodliwości działania #tinder. Opowiem wam o swoim przykładzie bo korzystam z tej apki od zawsze i nic mi tak nie zryło bani. Nawet gdybym spotkał teraz idealną kobietę moich marzeń to nie byłbym w stanie się zaangażować choćbym chciał. Ta apka wryła mi w banie żeby nigdy się nie angażować i zawsze być jedną nogą w kierunku wyjścia. Mógłbym nawet mieć idealną relacje która trwa miesiące a i tak byłbym gotowy że z dnia na dzień może się zawalić. Zero uczuć i zero angażowania. Miałem już okazje by być z kobietą, w końcu po latach się trafiła i nawet długo się spotykaliśmy ale sam zrezygnowałem bo po prostu nie potrafiłem wytrzymać tego że jest za dobrze a ja ciągle nastawiam się że jutro zniknie. I żeby nie było, jeszcze te 6-8 lat temu taki nie byłem i byłem typem romantyka któremu serce bije szybciej bo idzie na spotkanie z osobą z aplikacji i nic nie wskazuje na to żeby miało coś pójść nie tak.
I co ciekawe jak pisałem z pannami wychowanymi na apkach randkowych to po zachowaniu i podejściu widzę że mają podobnie, totalna blokada przed zaangażowaniem się + dochodzi paradoks wyboru i szukanie wciąż kolejnego i kolejnego.
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #przegryw #blackpill #psychologia #depresja #redpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
A babom podbija ego, wymagania i sprawia ze puszczaja sie jeszcze bardziej, mysla ze zawsze beda miały nieograniczony wybor
aplikacja rekalmowana jako ruchanie randomów nie przyciąnęła kobiet? no szok, niedowierzanie
@Marian_Pe
@stereotypowyjanusznosacz
@mirko_anonim: