Wpis z mikrobloga

• 6
no debil XD

@rpiro: ale nikt nie prosił cię o przedstawianie się.

I niczym się nie chwalę. Po prostu stwierdzam fakt że miałem 1,5h w ciągu których nie chciało mi się już jechać, chociaż jakbym mnie gonił gonił jakiś burek szczekający jak wykopek w komentarzach, to bym się zebrał w sobie.
  • Odpowiedz
@cult_of_luna: Super, że pomimo narażania się z własnej woli bezpiecznie wróciłeś do domu i nie zająłeś nikomu naprawdę potrzebującemu miejsca w ratowaniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dzisiaj i jutro też rowerek po asfalciku :)? Na pewno wyjdzie to Tobie na zdrowie
  • Odpowiedz
@cult_of_luna: takie zboczenie, empatyczny jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale fakt, bardziej mnie obchodzi zdrowie mojej babci, która w razie nagłego wypadku mogła nie być uratowana na czas przez "sportowców".
  • Odpowiedz
  • 0
@rpiro: zdrowia dla babci! I współczuję jednocześnie - raz że Rypin to straszna dziura, mieszkać tam to musi być dramat, a dwa wnuczka który się p----------a do obcych ludzi o c--j wie co ¯\(ツ)/¯

"sportowców"

@rpiro: nie trzeba być sportowcem, żeby posiedzieć kilka godzin na rowerze, albo pójść na cały dzień w góry. Jeśli po takim czymś miałbyś potrzebować lekarza, to faktycznie siedź w domu i czekaj na
  • Odpowiedz
@cult_of_luna: spokojnie, babcia nie mieszka w Rypinie, a z wnuczka zawsze dumna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No niestety 4 utoneły wczoraj, a 38 od 1 czerwca - najbardziej żal dzieci, którym wydarzyła się tragedia przez nieuwagę opiekunów ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Kurcze, ale się kolega na koniec odpalił :/

A trasa wycieczki bardzo przyjemna, z chęcią też bym się tak zabrał, ale
  • Odpowiedz
  • 0
spokojnie, babcia nie mieszka w Rypinie

@rpiro: no to bym nie zabrał jej karetki (gdyby tu było przedszkole w przyszłości)

Kurcze, ale się kolega na koniec odpalił
  • Odpowiedz
W życiu poza internetem też tak prowadzisz dyskusję z ludźmi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@cult_of_luna: z tymi, których szanuje i lubie? TAK, wtedy czasami coś trafi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Resztą się zazwyczaj nie przejmuje, a historii o babci nie zmyślam ;)
  • Odpowiedz