Aktywne Wpisy
Wellmen +106

vladi_putin +170
Chłop broni banków no nie wierzę XDDDD
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
źródło: IMG_1733
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@rpiro: ale nikt nie prosił cię o przedstawianie się.
I niczym się nie chwalę. Po prostu stwierdzam fakt że miałem 1,5h w ciągu których nie chciało mi się już jechać, chociaż jakbym mnie gonił gonił jakiś burek szczekający jak wykopek w komentarzach, to bym się zebrał w sobie.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@fukinloner: "typie", wchodzisz w tag który do tego służy
@cult_of_luna:
źródło: Firefox_Screenshot_2026-06-28T11-03-37.723Z
PobierzDzisiaj i jutro też rowerek po asfalciku :)? Na pewno wyjdzie to Tobie na zdrowie
@cult_of_luna:
źródło: UxvE1xeyxTr-HFCJqol2g3mhd66tgFGDl1zRfdw5X8Q-1156x2048
PobierzC--j cie obchodzi moje zdrowie? xD
@rpiro: nie trzeba być sportowcem, żeby posiedzieć kilka godzin na rowerze, albo pójść na cały dzień w góry. Jeśli po takim czymś miałbyś potrzebować lekarza, to faktycznie siedź w domu i czekaj na
No niestety 4 utoneły wczoraj, a 38 od 1 czerwca - najbardziej żal dzieci, którym wydarzyła się tragedia przez nieuwagę opiekunów ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kurcze, ale się kolega na koniec odpalił :/
A trasa wycieczki bardzo przyjemna, z chęcią też bym się tak zabrał, ale
@rpiro: no to bym nie zabrał jej karetki (gdyby tu było przedszkole w przyszłości)
@cult_of_luna: z tymi, których szanuje i lubie? TAK, wtedy czasami coś trafi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Resztą się zazwyczaj nie przejmuje, a historii o babci nie zmyślam ;)