Aktywne Wpisy

twoj_starrry +114
#gta6 #gta dorosłe chłopy podpisują jakieś kontrakty z ich właścicielk... partnerkami 🤣 żeby mogli pograć w gierke, albo biorą wolne w dniu premiery żeby dłuzej pogapić sie w monitor 🤣🤣🤣🤣 dorośli ludzie.
Najlepiej weźta jeszcze klarne albo inne paypo żeby se sfinansować pre order 🤣🤣🤣nie zapomnijcie jakiejś promocji 12+12 w biedronce ogarnac na te okazje
Najlepiej weźta jeszcze klarne albo inne paypo żeby se sfinansować pre order 🤣🤣🤣nie zapomnijcie jakiejś promocji 12+12 w biedronce ogarnac na te okazje
źródło: 4e0e3c4609014faea51284c89de11e0e
Pobierz
Arbuzlele +211
źródło: 1000005719
Pobierz

Panowie co sądzicie o ITALIANMAXXING? Wiem że ciężko będzie w Polsce to odwzorować bo inny klimat ale chodzi o pewien styl życia. Jak byłem we #wlochy to dla mnie był to szok kulturowy że tam mają wyrąbane na wszystko, żyją chwilą, wiecie szlug w gębie, jazda skuterem na pałe a wieczorem jakaś picka, winko i tak się żyje, zero stresu. I tak sobie myślę.. a może o to właśnie chodzi w życiu? Czerpać same przyjemności, niczym się nie przejmować i żyć tak sobie jak lekkoduch.
#przegryw #blackpill #samotnosc #redpill #mgtow #niebieskiepaski #depresja #wychodzimyzprzegrywu #przegrywpo30tce
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: HLhs_vtbQAATo4p
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: A ogolnie to co masz na glowie? Jestzes szefem korpo i masz 40 pozwow? Jestes architektem bazy danych w banku? Jak chodzisz do roboty, a po robocie sie nie rozwijasz, grasz w fry i ogladasz interet to przeciez zyjesz na "wyjebce". Krok nizej to juz tylko bycie menelem.