Aktywne Wpisy

Stichija +4
Jak tam się trzymacie grubasy w taki goronc?

Cztero0404 +6
Przypominam, że 400 zł nie płacisz za ''puste pudełko'' jak to twierdzi dość sporo płaczków i innych boomerów głównie, przepraszam ''prawdziwych graczy'' a 400 zł płacisz za kod/klucz po którego wpisaniu masz dostęp do zawartości gry na którą ludzie czekają od ponad 10 lat będącej światowym fenomenem kulturowym. Poza tym nie oszukujmy się w listopadzie nagle okaże się, że ci którzy mieli bojkotować najbardziej i toczyli pianę z pyska kupili ten preorder
źródło: Opera Zrzut ekranu_2026-06-29_050546_www.youtube.com
Pobierz

Panowie co sądzicie o ITALIANMAXXING? Wiem że ciężko będzie w Polsce to odwzorować bo inny klimat ale chodzi o pewien styl życia. Jak byłem we #wlochy to dla mnie był to szok kulturowy że tam mają wyrąbane na wszystko, żyją chwilą, wiecie szlug w gębie, jazda skuterem na pałe a wieczorem jakaś picka, winko i tak się żyje, zero stresu. I tak sobie myślę.. a może o to właśnie chodzi w życiu? Czerpać same przyjemności, niczym się nie przejmować i żyć tak sobie jak lekkoduch.
#przegryw #blackpill #samotnosc #redpill #mgtow #niebieskiepaski #depresja #wychodzimyzprzegrywu #przegrywpo30tce
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: HLhs_vtbQAATo4p
Pobierz