Wpis z mikrobloga

✨️ Zagadkowa znajoma z pracy - co ją łączy z bogatymi przyjaciółmi?
Czy ktoś może mi wyjaśnić pewne zjawisko? Mam znajomą w pracy, ma komornika, długi, niestety również z wyglądu nie trafiła, lewa strona twarzy lekko zapadnięta, z przodu brakuje zęba, z tyłu kilka, ponieważ pije codziennie hektolitry coca coli. O co chodzi? Ma bogatych przyjaciół, którzy jej pomagają. Od jednego przyjaciela wynajmuje 80 metrowe mieszkanie, dla niej samej. Płaci 1/4 ceny wynajmu tego mieszkania, jakieś grosze. Ostatnio mówiła, że on też tam przebywa, przyjeżdża z delegacji. Ma przyjaciółkę która kupiła jej iPhona, drona, ciuchy jej kupuje, sponsoruje jej raz w roku wakacje na dwa tygodnie w Zakopanem. Wspominała jeszcze o jakimś jednym, co kupuje jej chemię, żywność z Niemiec. Gdy raz zagaiłam rozmowę, że ma bardzo szlachetnych przyjaciół, że jej tak pomagają, że to naprawdę dużo, to co oni robią. Ona tylko potrafiła z uśmieszkiem podsumować- no trzeba wiedzieć jak w życiu się ustawić. Najlepsze w tym, że nie usłyszysz od niej, że ma jakichs znajomych, normalnych, u niej wszystko się kręci wokół rzeczy materialnych. Komornik jest potwierdzony na 100%, tego nie wymyśliła. Ja umieram z ciekawości, co ona takiego robi, że takich ludzi przyciąga, że jej wszystko kupują, dają. Dla mnie to jest jakieś nie pojęte. Ma owczarka niemieckiego, rodowitego, karmi go co kilka dni surowa wolowina. Wy wiecie ile wołowina kosztuje?
Pokazywała mi zdjęcia wspólne, z tymi rzekomymi przyjaciółmi, zdjęcia mieszkania, psa, wszystko wygląda legalnie, normalnie, nie AI, wrzuca to normalnie na FB. Ona nic nie chce powiedzieć, jakby to była tajemnica poliszynela

#zagadka

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach