Aktywne Wpisy
Warcomx +194

smuteczek2000s +45
Dzień 3 walki z nawrotem depresji i myślami s*.
Na świeżo po terapii i treningu. Walczę póki czuję, że jest dla kogo i po co.
Wczoraj w nocy czułam, że się poddaję, rano wstałam z łóżka i zrozumiałam, że muszę próbować dalej wygrać z chorobą w głowie.
Jak
Na świeżo po terapii i treningu. Walczę póki czuję, że jest dla kogo i po co.
Wczoraj w nocy czułam, że się poddaję, rano wstałam z łóżka i zrozumiałam, że muszę próbować dalej wygrać z chorobą w głowie.
Jak
źródło: 1000020047
Pobierz

bitcoin i pozostałe kryptowaluty idą do zera, wszystkie znaki na niebie na to wskazują. Dziwię się że na wykopie nadal jest pełno naganiaczy na nie. Za max 5 lat wszystkie kryptowaluty będą przeszłością jak NFT. To nie jest żadna bessa czy inne te wasze teorie cykliczności, to jest powolne uśmiercanie projektu który się nie sprawdził. Popatrzcie sobie te swoje wykresy i okaże się że w przeszłości te dołki były skorelowane z giełdą, teraz giełdy są na ATH a bitcoin słabiutko bo zbliża się do swoich dołków. Taka rada od człowieka zajmującego się finansami, jeśli wtopiłeś i jesteś teraz jakieś -40% bo kupiłeś na górce, albo więcej sprzedaj to jak najszybciej nawet ze stratą. Nie wyszło ci trudno, pogódź się z porażką kiedyś odrobisz na czymś innym ALE nie stracisz wszystkiego bo masz 50% jeszcze. Bitcoin idzie do 0, null, to nie będzie miało absolutnie żadnej wartości bo wszyscy u góry już powoli wygaszają ten projekt wyleszczenia tych co się nabrali i zostali dawcami kapitału dla funduszy. Jeszcze w tym roku obstawiam bankructwo większej giełdy ewentualnie kradzież środków klientów, problemy finansowe microstrategy i samo to spowoduje spadek poniżej 10k. Chyba że chcecie shortować przez jakiś czas, ale nie trzymajcie tego za żadne skarby, nie traktujcie tego jak store value #bitcoin #kryptowaluty #gielda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Przecież mogą to robić w nieskończoność co parę lat 😂