Aktywne Wpisy
Supernowa +23
Poznawalam typa na wykopie, mielismy sie spotkac, ale koledzy odradzali mu bo "dziewczyna z wykopu na pewno gra w lola, jest brzydka, gruba i ma pryszcze" xdd NO KONIEC SWIATA
Bansik777 +1
PROSZĘ O POMOC
Cześć Wykopie, muszę prosić Was o pomoc dla mojej suni. Sytuacja stała się krytyczna.
Lilka to 5-letni pies w typie amstaffa. Do tej pory leżała całkowicie bezwładnie, sparaliżowana od połowy – musieliśmy zmieniać pod nią podkłady higieniczne, a karmić i poić zrobioną strzykawką. Z dnia na dzień jej stan drastycznie się pogorszył: doszły silne drgawki, wysoka gorączka, bardzo przekrwione oczy, suchy nos i wycie z bolesności.
Potrzebujemy rezonansu magnetycznego na cito, żeby
Cześć Wykopie, muszę prosić Was o pomoc dla mojej suni. Sytuacja stała się krytyczna.
Lilka to 5-letni pies w typie amstaffa. Do tej pory leżała całkowicie bezwładnie, sparaliżowana od połowy – musieliśmy zmieniać pod nią podkłady higieniczne, a karmić i poić zrobioną strzykawką. Z dnia na dzień jej stan drastycznie się pogorszył: doszły silne drgawki, wysoka gorączka, bardzo przekrwione oczy, suchy nos i wycie z bolesności.
Potrzebujemy rezonansu magnetycznego na cito, żeby

Nie potrafię zrozumieć Therian. Są to osoby które wierzą że mentalnie nie są ludżmi, tylko np. Psami lub kotami i nagrywają jak chodzą na czterech nogach w maskach zwierząt. Kiedy napisałam na Reddicie że nie podoba mi się ta grupa, to zostałam zwyzywana.
Trochę źle się z tym czuję.
#reddit
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Jak zwierzęta.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
1. Nie musisz rozumieć wszystkich innych ludzi na ziemi
2. Jeżeli napiszesz jakiejś grupie społecznej że ona ci się nie podoba, to licz się z negatywną reakcją