Aktywne Wpisy
Whiskeyjack29 +1068
Mirki, byłem u dermatologa. Prywatnie, 400 zł / 15 minut, standardowo. Wchodzę, pytam o znamiona – pan doktor łaskawie zerka, mruczy coś pod nosem, zero konkretów, atmosfera jak na przesłuchaniu. No ale skoro już siedzę u DERMATOLOGA to pytam jeszcze o skórę głowy i włosy. Odpowiedź zdawkowa, ledwo dwa zdania.
Idę zapłacić. Rachunek: 600 zł. Ja zdziwiony mówię że wizyta kosztuje 400 zł, a pani na recepcji na to że pan doktor wpisał
Idę zapłacić. Rachunek: 600 zł. Ja zdziwiony mówię że wizyta kosztuje 400 zł, a pani na recepcji na to że pan doktor wpisał

Salido +217
Minął 4. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
20 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
20 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
20 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
20 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-56
Pobierz

Nigdy nie sądziłem, że spotka mnie coś tak niezręcznego. Kilka tygodni temu byliśmy z żoną na urodzinach jej cioci. Była tam też jej młodsza kuzynka, z którą wcześniej widziałem się może dwa razy. Na początku nic szczególnego, normalne rozmowy przy stole. Dopiero później zauważyłem, że coraz częściej szuka okazji, żeby zostać ze mną sam na sam. Raz poprosiła mnie o pomoc z wniesieniem pudeł do garażu i zaczęła wypytywać o moje małżeństwo, czy „naprawdę jestem taki szczęśliwy”. Później kilka razy złapałem ją na tym, że długo się we mnie wpatruje. Na koniec, kiedy się żegnaliśmy, powiedziała pół żartem, że „moja żona ma naprawdę szczęście”. Zrobiło mi się głupio i szybko uciąłem temat. Nikomu o tym nie mówiłem, bo nie chcę robić afery z czegoś, co mogłem źle odebrać, ale od tamtej pory czuję się dziwnie na każdej rodzinnej imprezie.
Musiałem to z siebie wyrzucić, bo zaczynam się zauraczać w tej j----e kuzynce, a widać, że ma na mnie chęci. #gownowpis #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Czy to ten sam bajciarz od szwargierki śpiącej z żoną nago w jednym łóżku?
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
A tak serio to takie rodzinne akcje prędzej czy później, a raczej prędzej, i tak wychodzą na jaw, także ten
@onepnch: dałeś się nabrać. Bejciarzowi się dzisiaj nudzi
wkręca cię,
i chce się przekonać czy jesteś łatwy
dobrze jej idzie
xD