Wpis z mikrobloga

✨️ Jak radzić sobie z zazdrością w związku?
Cześć, mam duży problem z zazdrością. Mój chłopak jest osobą towarzyską i niestety, ale raz na jakiś czas pisze z koleżankami, które poznał przed poznaniem mnie. Nie chce niszczyć związku tą zazdrością, ale skoro jest się w związku, to po co pisać nawet raz na jakiś czas do koleżanki z koncertu ,,co słychać?''. Czy macie na to jakieś rady? :( On mówi mi, że czuje się kontrolowany i że mu nie ufam, a moje kontakty z kolegami (nawet jeśli się im podobam) mówi, że by akceptował, bo mi ufa

#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: przeszkadza Ci to ze Twoj facet śmie miec jakiś znajomych po za toba Dramat a pozniej taka p---a odchodzi a chlop zostaje sam Wez ty sie babo otrząsnij albo zostaw go w spokoju Nie niszcz mu zycia Szkoda jego czasu na ciebie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak będzie cię chciał zdradzić to to zrobi. Nie upilnujesz go. Za to kontrolowanie i p-----------i doprowadzą co najwyżej do samospełniającej się przepowiedni lub zerwania. Jeśli się kochacie i zależy wam na sobie nawzajem, to choćby przed nim stała goła kobieta, to nie skorzysta. A jak będzie chciał zamoczyć, to nie będziesz wiedziała kiedy skoczy w bok.

Jesteś w związku to wykaż chociaż minimum zaufania. Nie potrafisz - przepracuj
  • Odpowiedz