Aktywne Wpisy

Salido +249
Minął 5. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
24 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
24 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
24 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
24 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-57
Pobierz
Tetsuya +103
I pamiętaj - jeśli masz hip dips nie masz prawa nazywać się kobietą.
#p0lka #rozowepaski #blackpill #takaprawda #hipdips
#p0lka #rozowepaski #blackpill #takaprawda #hipdips
źródło: 1
Pobierz

Kiedy Polacy w końcu zrozumieją że kapitał jest przede wszystkim dziedziczony? Boomerzy są przekonani że ciężka praca to klucz do sukcesu, młodzi że da się szybko i łatwo zarobic, a to wszystko podsycane coachingiem w stylu że milioner zaczynał od roznoszenia ulotek albo że Elon Musk to taki sam gość jak ty lub szkolno-wychowawczą propagandą że każdy może wszystko tylko musisz zaliczyć każdy etap edukacji, dobrze się uczyć, jeszcze kolejny egzamin, jeszcze tylko jeden ostatni, a jeszcz studia, dyplom i będzie sielanka. Potem następuje typowo polski syndrom bycia oszukanym bo mamy tendencje do wierzenia w sprawiedliwość tego świata. Tymczasem okazuje się, że ci którzy osiągają sukcesy są głupsi od ciebie a ich sukces to efekt kumulacji kapitału, często jako przejaw cwaniactwa, oszustwa, wyzysku, unikania podatków lub nadużywania prawa.
#polska #antykapitalizm #antynatalizm #praca #zycie #blackpill #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: comment_uIQmBiT7PFmf5jpZEKbBDqCjZQGhv8CE
PobierzJak zignorujesz biede, szydzenie, patologie, niewyspanie, głód przyswoisz każdą informację, mózg będzie pracował na 200% obrotów to się wstrzelisz w jako taka topkę społeczeństwa.
Wiem że mówie o 99% prawie niemożliwym przpyadku ale teoretycznie możliwym ;P
W chatce z gówna podłapujesz ang od turystów którzy wpadli w odwiedziny, potem robisz za guide , następnie spierdzielasz za granice
@mirko_anonim: dobitnie pokazał to jeffrey epstein - jak czytałem te jego maile to miałem wrażenie że chłop jest upośledzony bo pisał jak ktoś z downem
@mr-dawid: byś się zdziwił jak dużo osób tego nie wie.
Czyli wniosek jest prosty, jeżeli chcemy, żeby nasza gospodarka się rozwijała to musimy umożliwić ludziom akumulowanie kapitału, usunąć podatek belki i dochodowy.
@mirko_anonim: po kim konkretnie odziedziczyli kapitał nasi rodzice po 89' roku?
To jest trolling, prawda?
To jest logiczny wniosek z wpisu. Skoro sukces biznesowy odnoszą osoby z kapitałem to musimy umożliwiać ludziom akumulację kapitału, bo to sukcesy biznesowe rozwijają naszą gospodarkę.
Wystarczyło przeczytać co napisałem.
Problemy USA to przeregulowana ochrona zdrowia, która prowadzi do monopoli, imigranci, korporacjonizm itd.
Swoją drogą korporacjonizm to nie są rządy korporacji.