Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: bycie wiernym i uczciwym to nie jest żaden kompromis w związku chłopie. Jeżeli jesteś nie szczęśliwy to po co tkwisz w obecnym związku? Szkoda życia twojego i twojej partnerki.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bait 2/10
kobita 37 lat będzie chodzić za podpitym chłopem i jeszcze mu wysyłać nudesy, już w to uwierzę
do poprawy realizm sytuacji: napisz że to ona była podpita, facet zerwał z nią zaręczyny, zacząłeś ją pocieszać i jakoś tak wyszło
  • Odpowiedz
kobita 37 lat będzie chodzić za podpitym chłopem i jeszcze mu wysyłać nudesy, już w to uwierzę

@heniek_8: co jest takie trudnego do uwierzenia? to ze jeśli baba ma 37 lat i jest singielką to prawdopodobnie ma zryty łeb i wysyłanie nudesów to dla niej codzienność? albo ze mając 37 lat ma parcie na zbaitowanie jakiegoś beciaka?
  • Odpowiedz
co jest takie trudnego do uwierzenia? to ze jeśli baba ma 37 lat i jest singielką to prawdopodobnie ma zryty łeb i wysyłanie nudesów to dla niej codzienność?

@czescmampytanie:

dla mnie jest to trudne do uwierzenia, ale jak dla ciebie łatwe, to let's agree to disagree i zostawmy już ten wątek :)
  • Odpowiedz
Kobiety, z którą obecnie jesteś, nie ma w Twoim sercu. Nic z tego nie będzie, i prawdopodobnie w każdym następnym przypadku będzie tak samo. Jesteś już złamany, i potrzebujesz tylko zaspokajania fizycznych potrzeb, bez elementu emocjonalnego.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Patrząc na rozterki widzę, że nie jesteś doświadczony w związkach/relacjach/kobietach ogólnie.
I na marginesie: to jest jeden z przykładów, dlaczego miłości licealne mają spore ryzyko się wcześniej czy później rozpaść.

Brakuje Ci po prostu doświadczenia i świadomości, że takie interakcje to nic specjalnego. To tania dopamina, tania ekscytacja. Ktoś Cię chciał, całowałeś się na pierwszym spotkaniu, dostawałeś nudesy "za nic". Nawet kawy jej nie musiałeś postawić. Fajnie, co?
Normalnie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
tolerancyjny-lider-39:

Jesteś już złamany, i potrzebujesz tylko zaspokajania fizycznych potrzeb, bez elementu emocjonalnego.

@olokynsims: skoro potrzeby emocjonalne ma zaspokojone to dlaczego ma miec fizyczne niezaspokojone? CO
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Kitku_Karola

Dzięki za wiadomość. Zgadzam się ze wszystkim co napisałaś.

Dodam, bo pewnie ma to znaczenie, że pochodzę z dysfukncyjnego domu, gdzie był a-----l i p-----c, na pewno nie miałem dobrych wzorców. Sam teraz mam problemy z okazywaniem uczuć, a przede wszystkim z okreslelniem tego, na czym mi zależy. Czy na szczęśliwym związku, czy na czymś innym. Trochę czuję się taki pusty w sródku, wokół znajomi zakładają
  • Odpowiedz