Wpis z mikrobloga

✨️ Jak skutecznie przejść na slavmaxxing?
Olał ktoś wychodzenie z przegrywu i zaczął robić slavmaxxing? Kurde tyle razy próbowałem coś zmienić ale z moim ruskim ryjem, 170cm i skinnyfatem nie pasuje mi żaden styl i wyglądam jak tryhard. Próbowałem jakieś normickie ciuchy z Zary albo coś eleganckiego czy hipsterskiego albo na nerda ale we wszystkim wyglądam fatalnie i nie pasuje mi. Więc chyba czas przestać świrować i zrobić slavmaxxing czyli coś co idealnie pasuje do naszych genów - robienie masy, groźny ryj, krótko ścięte włosy i jakiś sebixowóz. Dodakowo styl życia oparty na prostocie i codzienny hedonizm.

#wychodzimyzprzegrywu #przegryw #blackpill #modameska #redpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

📒 Notatka moderatora: xxd

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jak sie nie urodziłeś sebiksem to sebiskem nie zostaniesz, bo byś musiał sobie o-----ć przynajmniej połowę IQ, a sam wygląd sebiksa niewiele daje. tam się liczy imponowanie patusiarskim zachowaniem i podejmowaniem ryzyka. do tego jest mocna walka o pozycję w hierarchii ze zwierzętami.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: stylmaxxing to ściema. Może jak jeste ubrany w lachmany ro lepiej sie przebrac ale dowalona forma i masa da o woele wiecej niz jakiekolwiek ubranie chyba ze to koszula więzienna
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ze słowiańskim ryjem to jedynie porządne docięcie tkanki tłuszczowej, masa mięśniowa nie musi być ogromna ale jakiś lightowy trening warto robić żeby mięśnie się zarysowały. Na skinyfacie nawet ciuchy uszyte u krawca za kilka tysięcy nie będą jakoś super wyglądać. Sylwetka to absolutna podstawa. Po docięciu nagle okazuje się że pierwszy lepszy ciuch ze sklepu całkiem dobrze leży. Jak włosy kompletne to można popróbować jaka fryzurka ci pasuje albo maszynka
  • Odpowiedz