Aktywne Wpisy

grzes1290 +415
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

calban +522
Ciekawostka
Od 2007 roku angielscy piłkarze przekazują wszystkie pieniądze za grę w drużynie narodowej na cele charytatywne. Ta szczytna idea zrodziła się z pomysłu ówczesnych liderów kadry - Davida Beckhama, Franka Lamparda, Gary'eg Nevilla i Steven'a Gerrarda. Uznali oni, że reprezentowanie barw narodowych to wystarczający zaszczyt. Wspaniała inicjatywa trwa po dziś dzień.
#mecz
Od 2007 roku angielscy piłkarze przekazują wszystkie pieniądze za grę w drużynie narodowej na cele charytatywne. Ta szczytna idea zrodziła się z pomysłu ówczesnych liderów kadry - Davida Beckhama, Franka Lamparda, Gary'eg Nevilla i Steven'a Gerrarda. Uznali oni, że reprezentowanie barw narodowych to wystarczający zaszczyt. Wspaniała inicjatywa trwa po dziś dzień.
#mecz
źródło: 5952
Pobierz

Olał ktoś wychodzenie z przegrywu i zaczął robić slavmaxxing? Kurde tyle razy próbowałem coś zmienić ale z moim ruskim ryjem, 170cm i skinnyfatem nie pasuje mi żaden styl i wyglądam jak tryhard. Próbowałem jakieś normickie ciuchy z Zary albo coś eleganckiego czy hipsterskiego albo na nerda ale we wszystkim wyglądam fatalnie i nie pasuje mi. Więc chyba czas przestać świrować i zrobić slavmaxxing czyli coś co idealnie pasuje do naszych genów - robienie masy, groźny ryj, krótko ścięte włosy i jakiś sebixowóz. Dodakowo styl życia oparty na prostocie i codzienny hedonizm.
#wychodzimyzprzegrywu #przegryw #blackpill #modameska #redpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
📒 Notatka moderatora: xxd
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: będziesz tylko niepotrzebnie prowokował prawdziwych sebixów aż w końcu wyłapiesz w------l i się skończy twój slavmaxxing xD