Wpis z mikrobloga

✨️ Jak skutecznie przejść na slavmaxxing?
Olał ktoś wychodzenie z przegrywu i zaczął robić slavmaxxing? Kurde tyle razy próbowałem coś zmienić ale z moim ruskim ryjem, 170cm i skinnyfatem nie pasuje mi żaden styl i wyglądam jak tryhard. Próbowałem jakieś normickie ciuchy z Zary albo coś eleganckiego czy hipsterskiego albo na nerda ale we wszystkim wyglądam fatalnie i nie pasuje mi. Więc chyba czas przestać świrować i zrobić slavmaxxing czyli coś co idealnie pasuje do naszych genów - robienie masy, groźny ryj, krótko ścięte włosy i jakiś sebixowóz. Dodakowo styl życia oparty na prostocie i codzienny hedonizm.

#wychodzimyzprzegrywu #przegryw #blackpill #modameska #redpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

📒 Notatka moderatora: xxd

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jak sie nie urodziłeś sebiksem to sebiskem nie zostaniesz, bo byś musiał sobie o-----ć przynajmniej połowę IQ, a sam wygląd sebiksa niewiele daje. tam się liczy imponowanie patusiarskim zachowaniem i podejmowaniem ryzyka. do tego jest mocna walka o pozycję w hierarchii ze zwierzętami.
  • Odpowiedz
  • 1
@mirko_anonim: stylmaxxing to ściema. Może jak jeste ubrany w lachmany ro lepiej sie przebrac ale dowalona forma i masa da o woele wiecej niz jakiekolwiek ubranie chyba ze to koszula więzienna
  • Odpowiedz