Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego seamaxxing nie jest popularne wśród przegrywów?
Dlaczego koledzy z #przegryw #blackpill nie praktykują i nie promują stary, dobry i sprawdzony seamaxxing? Głównie mam na myśli azjamaxxing. Przecież to już nie są czasy że nie stać nas na loty czy wakacje na drugim końcu świata, tymbardziej że często widzę na youtube jak budżetowo latać z kraju do kraju. Jak gadam z ludźmi z zagranicy czasem na wakacjach to problem jest globalny. Turcy chętnie biorą Polki/Ukrainki/Rosjanki bo ich lokalne nie chcą i wolą kogoś z Europy Zachodniej np. Niemców. Z kolei Niemiec mi kiedyś narzekał że nie bardzo u nich i trzeba szukać gdzieś indziej (np. właśnie Turcja). Sporo kobiet z zachodu też woli chłopów z bliskiego wschodu i tak to się kręci.

#podrywajzwykopem #emigracja #zagranica #przegrywpo30tce #redpill #samotnosc #demografia #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

mirkoanonim - ✨️ Dlaczego seamaxxing nie jest popularne wśród przegrywów? Ⓘ
Dlaczego ...

źródło: 208e82f4b329f74204e1261c83ace263cd765111b77aa0360a4b11cbca958bfb

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Bo dla kobiety z Azji będziesz takim samym betabankomatem jak dla polki tylko że azjatka cie bedzie szanowac a polka. Jesli ktos ma mental niewolnika ze musi mieć żonę z desperacji to niech sobie zamowi azjatke i mysli ze go kocha.
  • Odpowiedz
@arsze_nick: pamiętam gdy wojna na ukrainie wynuchła tojak wykopki się jarały jak to polki teraz zobaczą co tracą gdy ukrainki się na nich rzucą XD nke wiem czy już się doczekaliśmy czy coś przegapiłam?
  • Odpowiedz
@elena-mary: Też to pamiętam ( ͡° ͜ʖ ͡°) I to chwalenie Ukrainek jakie to piękne, rodzinne, nie patrzą na pieniądze i wygląd xd A teraz wyzywanie od banderowców ¯\(ツ)/¯ Łaska wykopków na pstrym koniu jeździ.
  • Odpowiedz