Aktywne Wpisy

Szybki_bill99 +208
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Salido +225
Minął 10. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
35 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
38 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
35 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
38 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-1
Pobierz

Jezuu ale ja jestem nudny.. przeglądam anonimowo z instagrama swoich dawnych znajomych z różnych etapów życia i każdy coś robi fajnego. W wakacje ktoś tam poleciał do Tajlandii czy Wietnamu, ktoś na jakieś szczyty się wspina, ktoś tam ma swój dom i duży garaż gdzie sobie modyfikuje samochody. Każdy ma jakieś fajne życie i ciekawe hobby. Albo zawsze ktoś co weekend chodzi na kolacje z partnerką, wyjazdy w góry, strzelnica, bieganie maratonów. Ja tylko siedzę na kompie i to wszystko przeglądam... jeszcze z anonimowego konta instagram bo nawet nie miałbym co wrzucić u siebie...
#znajomi #samotnosc #przegryw #depresja #feels #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
a pewnie kasy brakuje co? to do roboty xd popraw swoje wykształcenie, naucz się czegoś i pnij się w górę po szczeblach kariery. Nic nie robiąc niczego nie osiągniesz
Trzeba pogodzić np. pracę na etacie z takimi rozrywkami. Ja właśnie z 3x do roku lecą na zagraniczne wakacje (tygodniowe),
@say-my-name: bo tak zostałeś wytresowany przez stary system. jeśli się nad tym zastanowisz to (o ile nie jesteś synem bogatego rosyjskiego oligarcha) nie ma realnych minusów pokazywania ciekawego życia w SM, a plusów kilka dałoby się wymyślić.
choć nie do konca oddający sytuację, to ten mem jest o tobie.
źródło: image
Pobierz