Aktywne Wpisy

johann_10 +192
Czemu ludzie nie lubią konowałów, odc. 2137.
I to powoływanie się na notariuszy (chyba nie wie że to również są prawnicy) - XDD. Spuścili z tonu, już nie mówią o hydraulikach i manicurzystkach.
#konowalposting #lekarz100k #lekarz #afera
I to powoływanie się na notariuszy (chyba nie wie że to również są prawnicy) - XDD. Spuścili z tonu, już nie mówią o hydraulikach i manicurzystkach.
#konowalposting #lekarz100k #lekarz #afera
źródło: IMG_5446
Pobierz
#mecz jak menel z pod dino xd
źródło: 739437496_27528099703509741_8246302443570740815_n
Pobierz

Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
- Raz jakiś wąsaty Janusz zapukał mi do drzwi i się plumkał, że dostał adres od policji, że z tego mieszkania ktoś go zgłasza. On tu od 30 lat parkuje pod bramą i to jego prawo. Kazałem mu w kulturalny sposób s--------ć i mnie nie nachodzić. Od tamtej pory już tam nie parkuje.
- Na moje wnioski została osłupkowana ulica, gdzie codziennie ze 30 samochodów jeździło wzdłuż po chodniku, między pieszymi i przystankiem, bo sobie legalnie nie mogli zaparkować. Teraz już nikt tam nie parkuje.
- Kilka wniosków o słupki wciąż czeka na realizację. Tylko słupki są w stanie powstrzymać tych troglodytów w samochodach przed jeżdżeniem po chodniku.
A dla ciekawskich: mam prawo jazdy od 16 lat. Jeżdżę często, ale zawsze znajdę legalne miejsce do parkowania.
#konfitura #samochodoza #autocentryzm #okiembylegopolicjanta #audytobywatelski #prawojazdy #policja #strazmiejska #wroclaw #uprzejmiedonosze #zglosparkowanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: IMG-8935
Pobierzźródło: 1151
Pobierz@mirko_anonim: to wypadałoby gdzieś zgłosić. Policja powinna beknąć za to, że bez potrzeby rozdaje dane ludzi. Może następnym razem gwałcicielowi dadzą adres zgwałconej? Może jeszcze z kodem do domofonu?
@mirko_anonim: ło k---a
@typ53B: A co putin ma do tego? Dzięki temu, że Polacy przestają źle parkować to putin się cieszy? Trochę pokrętna logika.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz
@typ53B: a co ma mnie obchodzić syf we Francji czy dzikich krajach jak Włochy i Grecja :D Masz nie parkować na chodnikach i na trawnikach, tylko tyle i aż tyle.
A nawet wracając do twoich przykładów - w wielu krajach odwalają z parkowaniem, ale r------------e trawników
@mirko_anonim: a mógł legalnie parkować
@typ53B Fajnie ze jako przykład do naśladowania podałeś Indie Europy jeśli chodzi o kierowców xd w mniejszych miejscowościach potrafią się zatrzymać na środku skrzyżowania żeby wyskoczyć do sklepu.
Z tym 1,5 metra żeby się przecisnąć więc pewnie jesteś gruby też odwieczna beka xd kierowcy w tym kraju to takie lenie że nie zaparkują legalnie dalej niż 50 metrów od celu bo nogi z d--y by im odpadły a jakaś pokrętna logika to pieszy jest gruby który idzie xd
#shitwykopsays instytucja mandatów i odholowania patoparkowania może istnieć tylko wtedy jak jesteś małym krajem