Wpis z mikrobloga

✨️ Tęsknota za pandemią: Czas, gdy wszyscy byliśmy równi
Wstyd się przyznać ale tęsknie za czasami pandemii jako przegryw.. Nagle wszystkie poważne problemy przestały mieć znaczenie i ludzie nawet byli znacznie życzliwsi dla siebie, bo każdy przechodził przez to samo a jeszcze potem śmieszkowali i była taka fajna atmosfera. Nawet w pracy przestano dokręcać śrubę i jakieś wyniki przestały mieć znaczenie, puszczano ludzi wcześniej do domu, pozwalano na więcej, większy luz i kto mógł to z domu. Nie wiem, jakaś taka ogólnonarodowa atmosfera zjednoczenia była i jako #przegryw miałem poczucie że teraz wszyscy jesteśmy równi, jakieś normickie problemy zeszły na bok, nikt nie ocenia bo każdy chce przetrwać. Obcy ludzie zaczęli ze sobą gadać, wyśmiewać problemy, absurdy, nawet pomagać sobie. Nie wiem, ja jako introwertyk piwniczkiak bardzo fajnie wspominam ten czas i poczułem jakiś impuls że coś w końcu w tym życiu się dzieje i dotychczasowy porządek został wywrócony i jakoś wszystkim lżej.

#pandemia #covid19 #koronawirus #epidemia #covid

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Tęsknota za pandemią: Czas, gdy wszyscy byliśmy równi Ⓘ
Wstyd się p...

źródło: Mr-Robot-F-Society

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@mirko_anonim: ja wtedy byłem równie s---------y jak teraz, dla mnie bez różnicy, jedyny plus że można było zakryć zakazaną mordę kawałkiem szmaty na co dzień
  • Odpowiedz