✨️ Nostalgia i refleksja nad upływem czasuⒾ Też macie straszne feelsy jak oglądacie nagrania sprzed 25-35 lat? Patrzę na te młode, szczupłe, naturalne dziewczyny i dziś bym śmiało stwierdził że mi się podobają ale potem dochodzi do mnie że ci wszyscy ludzie z tych nagrań są starzy, być może nawet część z nich nie żyje albo zdziadzieli i wyglądają jak nasi rodzice boomerzy. Z jednej strony czuję vibe tej młodości, życia tu i teraz jaki mają ludzie w takich nagraniach, a z drugiej przeraża mnie to że w tej samej sekundzie wyobrażam sobie ich starych i przytłacza mnie ta wizja upływającego czasu. Niby to były inne czasy jakieś lata 80 albo 90 ale przecież oni byli tacy jak my, też żyli nadzieją na lepsze jutro, mieli jakieś plany, marzenia, myśleli że będą żyć wiecznie jak to młodzi a teraz to wszystko minęło.
Też macie straszne feelsy jak oglądacie nagrania sprzed 25-35 lat? Patrzę na te młode, szczupłe, naturalne dziewczyny i dziś bym śmiało stwierdził że mi się podobają ale potem dochodzi do mnie że ci wszyscy ludzie z tych nagrań są starzy, być może nawet część z nich nie żyje albo zdziadzieli i wyglądają jak nasi rodzice boomerzy. Z jednej strony czuję vibe tej młodości, życia tu i teraz jaki mają ludzie w takich nagraniach, a z drugiej przeraża mnie to że w tej samej sekundzie wyobrażam sobie ich starych i przytłacza mnie ta wizja upływającego czasu. Niby to były inne czasy jakieś lata 80 albo 90 ale przecież oni byli tacy jak my, też żyli nadzieją na lepsze jutro, mieli jakieś plany, marzenia, myśleli że będą żyć wiecznie jak to młodzi a teraz to wszystko minęło.
#nostalgia #feels #kiedystobylo #gimbynieznajo #90s #depresja #przegrywpo30tce #lata90 #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt