✨️ Czy Blackpill upada? Analiza współczesnych trendówⒾ Czy blackpill upada na naszych oczach? Albo ja nie rozumiem współczesnej wersji blackpilla. Guru wszelakich pillowców Clavicular jest non stop wyśmiewany w Europie i widzę na twitterze jak laski go filmują jak przechodzi i wyzywają albo pokazują faka i każą wracać do siebie. To ta cała narracja że wygląd to wszystko trochę podupadła albo te klejące się do niego karyny z usa to była ustawka. Teraz jakiś rzekomo "chad" też guru #blackpill zginął w Tajlandii ale czytam że to zwykły pozer bo swój wygląd zawdzięczał operacjom i innym. Nie wiem czemu wszyscy się zachwycają jakimiś chadami skoro oni wszyscy to zwykłe farbowane lisy. Ja myślałem że ten mityczny chad to ma po prostu dobre geny i naturalnie jest przystojny a to zwykli coperzy. To równie dobrze case jak Lewandowskiej przed i po operacjach. To jakie to chadowe geny? Spłodzi taki dzieciaka i odziedziczy stare geny, beka.
Guru wszelakich pillowców Clavicular jest non stop wyśmiewany w Europie i widzę na twitterze jak laski go filmują jak przechodzi i wyzywają albo pokazują faka i każą wracać do siebie
@mirko_anonim: wiesz czemu TERAZ laski go filmują i pokazują faka? bo stał się popularny. one teraz zachowują się tak dla zasady, a potem idą i oddają sie innemu "farbowanemu lisowi" po operacjach który dobrze wygląda, ale nie jest popularny i
@mirko_anonim: kobiety gdy widza kamere i popularnego goscia udaja ze nim gardza i nie chcą go? Zeby lepiej wypasc w opini publicznej? Nowe nie znałem ( ͡°͜ʖ͡°)
zdolny-kreator-58: Clavicural to pajac i n------n i lekoman, ten co zmarł w Tajlandii też. Prawdziwe chady to nie pajace i nie muszą tryhardować, zwyczajnie kobietom się w ich obecności nogi uginają. Rama ma być psychiczna a wygląd pomaga a nie najpierw maxxują wygląd sztucznie a potem wychodzą z nich ofiary losu płaczące na rolkach i kończące z psychozą w zbiorniku wodnym. Clavicuralovi tez daje maks trzydziestke i będzie trup
@pioter_ciemiezca: Z ta natura jest jak z facetami ktorzy mowia ,ze lubia laski bez makijazu po czym postuja dziewczyny z makijazem jako przyklad.
Jak zakolak zrobi sobie przeszczep wlosow i bedzie jakos to wygladac to ,zadna kobieta nie bedzie dawac j-----a czy naturalne czy nie, gdyby dalo sie tak zrobic z kwadratowa szczena, wzrostem i rozmiarem kuski to byloby tak samo, ale nie da sie.
Czy blackpill upada na naszych oczach? Albo ja nie rozumiem współczesnej wersji blackpilla. Guru wszelakich pillowców Clavicular jest non stop wyśmiewany w Europie i widzę na twitterze jak laski go filmują jak przechodzi i wyzywają albo pokazują faka i każą wracać do siebie. To ta cała narracja że wygląd to wszystko trochę podupadła albo te klejące się do niego karyny z usa to była ustawka. Teraz jakiś rzekomo "chad" też guru #blackpill zginął w Tajlandii ale czytam że to zwykły pozer bo swój wygląd zawdzięczał operacjom i innym. Nie wiem czemu wszyscy się zachwycają jakimiś chadami skoro oni wszyscy to zwykłe farbowane lisy. Ja myślałem że ten mityczny chad to ma po prostu dobre geny i naturalnie jest przystojny a to zwykli coperzy. To równie dobrze case jak Lewandowskiej przed i po operacjach. To jakie to chadowe geny? Spłodzi taki dzieciaka i odziedziczy stare geny, beka.
#wyglad #przegryw #redpill #hipergamia #tinder #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Chadem to człowiek się rodzi, to kwestia genów.
@mirko_anonim: wiesz czemu TERAZ laski go filmują i pokazują faka? bo stał się popularny. one teraz zachowują się tak dla zasady, a potem idą i oddają sie innemu "farbowanemu lisowi" po operacjach który dobrze wygląda, ale nie jest popularny i
A upaść to może twoja stara na kolana, przed mokebe bejciarzu.
źródło: 1000004459
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
Kto?
jeszcze brakuje ,że mężczyźni starzeją się jak wino xD
No co jest lepsze?
Bycie naturalnym czadem ktory nie musi nic, czy pajac co myśli że jak sobie wstrzykuje botoks to
Jak zakolak zrobi sobie przeszczep wlosow i bedzie jakos to wygladac to ,zadna kobieta nie bedzie dawac j-----a czy naturalne czy nie, gdyby dalo sie tak zrobic z kwadratowa szczena, wzrostem i rozmiarem kuski to byloby tak samo, ale nie da sie.