Wpis z mikrobloga

✨️ Czy Blackpill upada? Analiza współczesnych trendów
Czy blackpill upada na naszych oczach? Albo ja nie rozumiem współczesnej wersji blackpilla. Guru wszelakich pillowców Clavicular jest non stop wyśmiewany w Europie i widzę na twitterze jak laski go filmują jak przechodzi i wyzywają albo pokazują faka i każą wracać do siebie. To ta cała narracja że wygląd to wszystko trochę podupadła albo te klejące się do niego karyny z usa to była ustawka. Teraz jakiś rzekomo "chad" też guru #blackpill zginął w Tajlandii ale czytam że to zwykły pozer bo swój wygląd zawdzięczał operacjom i innym. Nie wiem czemu wszyscy się zachwycają jakimiś chadami skoro oni wszyscy to zwykłe farbowane lisy. Ja myślałem że ten mityczny chad to ma po prostu dobre geny i naturalnie jest przystojny a to zwykli coperzy. To równie dobrze case jak Lewandowskiej przed i po operacjach. To jakie to chadowe geny? Spłodzi taki dzieciaka i odziedziczy stare geny, beka.

#wyglad #przegryw #redpill #hipergamia #tinder #niebieskiepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Guru wszelakich pillowców Clavicular jest non stop wyśmiewany w Europie i widzę na twitterze jak laski go filmują jak przechodzi i wyzywają albo pokazują faka i każą wracać do siebie

@mirko_anonim: wiesz czemu TERAZ laski go filmują i pokazują faka? bo stał się popularny. one teraz zachowują się tak dla zasady, a potem idą i oddają sie innemu "farbowanemu lisowi" po operacjach który dobrze wygląda, ale nie jest popularny i
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zdolny-kreator-58: Clavicural to pajac i n------n i lekoman, ten co zmarł w Tajlandii też. Prawdziwe chady to nie pajace i nie muszą tryhardować, zwyczajnie kobietom się w ich obecności nogi uginają. Rama ma być psychiczna a wygląd pomaga a nie najpierw maxxują wygląd sztucznie a potem wychodzą z nich ofiary losu płaczące na rolkach i kończące z psychozą w zbiorniku wodnym. Clavicuralovi tez daje maks trzydziestke i będzie trup

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
  • Odpowiedz
@pioter_ciemiezca: Z ta natura jest jak z facetami ktorzy mowia ,ze lubia laski bez makijazu po czym postuja dziewczyny z makijazem jako przyklad.

Jak zakolak zrobi sobie przeszczep wlosow i bedzie jakos to wygladac to ,zadna kobieta nie bedzie dawac j-----a czy naturalne czy nie, gdyby dalo sie tak zrobic z kwadratowa szczena, wzrostem i rozmiarem kuski to byloby tak samo, ale nie da sie.
  • Odpowiedz