Wpis z mikrobloga

✨️ Co się stało z ukraińkami na rynku matrymonialnym?
W sumie to co z tym milionem ukrainek które miały uratować nasz rynek matrymonialny xd? Udało się jakiemuś wykopkowi wyrwać i czy wgl kojarzycie żeby ktoś wyrwał? Ja znam tylko jeden przypadek ale w drugą stronę i to polka wyszła za ukraińca. Ponad 4 lata od wojny a mam wrażenie że nic się nie zmieniło w tej kwestii xd.

#tinder #zwiazki #przegryw #blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ja niby znam 1 gościa który wyrwał ukrainkę. w rzeczywistości wydaje mi się ze to 1 pokolenie sie nie asymiluje za bardzo i trzymają sie tylko w swoich rosyjskojęzycznych grupkach, bo nawet kilka lat po wojnie dalej slychać pełno ukraińskiego jezyka gdziekolwiek sie nie pójdzie. mysle ze dopiero 2 pokolenie jakkolwiek bedzie sie asymilować i może coś zmienić w tej kwestii.
  • Odpowiedz
  • 1
@mirko_anonim: Główny problem relacji z ukrainkami to różnica kulturowa w której facet za wszystko płaci. W Polsce raczej tak nie ma przez co w oczach ukrainek polacy są skąpcami. Przystojniejsi nie są, więc lepiej im się związać ze swoim który nie bedzie kwestionował tego, że on musi za wszystko płacić.
  • Odpowiedz