Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

annlupin +47
na podsumowaniu roku było że mie 260 osób dało na czarno i teraz jak wypuszczałam ze swojej czarnej to wykryłam 40 osób co mie na czarno mają jeszcze tylko 220 nom a co uwas
#annlupinpisze
#annlupinpisze

Ostatnio wymyśliłem dlaczego nie jestem zadowolony ze swojego życia. I wyszło mi, że chodzi o to, że nigdy, ale to nigdy nie miałem żadnego celu typu ambitnego. Czegoś takiego co po prostu bardzo bym chciał zrobić/mieć i aktywnie bym działał, pokonując wszelkie przeciwności aby to osiągnąć.
Wszystko co mam lub "osiągnąłem" życie samo mi podsuwalo pod nos, a ja to po prostu akceptowałem. Po prostu się to wydarzało, a ja się na to zgadzałem. Szkoła, studia, wiadomo - wszyscy tam szli, to pójdę i ja. A że nie interesuje mnie to? No trudno. Potem praca - dostałem się do korpokołchozu, gdzie wcale dobrze nie płacili, ale nie chciało mi się zmieniać i już 12 lat tu siedzę. Żona - karyna, dosłownie pierwsza jaka nie uciekła, nawet jej za bardzo nie lubię, ale chciało mi się r----ć. Po kilku latach (jeszcze przed małżeństwem) uznałem że i tak szkoda zachodu na jakieś rozstania, za dużo komplikacji i za duże koszty i tak oto sobie jesteśmy (ona myśli że jest ok). Żona mówiła że musimy kupić mieszkanie, to kupiliśmy - ja oczywiście nie chciałem bo po co, ale na wynajmie z dzieckiem było ciasno i wymusiła to. Tak oto stałem się dodatkowo niewolnikiem banku. Córka - no mam, ale ani mnie nie interesuje jej rozwój, ani jakieś dbanie o nią. Michę podstawić, byle na głowę nie kapało i tyle rodzicielstwa z mojej strony. Nawet auto mam 25-letniego szrota które mi 15 lat temu matka kupiła, ledwo jeździ ale nie chce mi się go zmieniać xD
Nigdy mi na niczym nie zależało, ech.
#przegryw #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt