Aktywne Wpisy

cierpka-rzodkiewka +457

trevoz +21
Jak ja nienawidzę tego slurwiałego MacOS.
Nic tutaj nie działa tak jak powinno.
Co chwilę aktualizacje które magicznie zmieniają moje ustawienia.
Monitor co prawda podepniesz ale jak chcesz zmienić skalowanie np. na 125% to trzeba wybrać mniejszą rozdzielczość i obraz jest rozmazany.
W
Nic tutaj nie działa tak jak powinno.
Co chwilę aktualizacje które magicznie zmieniają moje ustawienia.
Monitor co prawda podepniesz ale jak chcesz zmienić skalowanie np. na 125% to trzeba wybrać mniejszą rozdzielczość i obraz jest rozmazany.
W

nawet panowie sobie nie zdajecie sprawy jak dużo z waszych partnerek zdradza was na #tinder, będąc w związkach. historie z życia - poznaje laskę na apce, wszystko spoko, dosć szybko prze do spotkania i wiadomoczego. mam zasady i spotykam się tylko z singielkami, zero zajętych panien (kiedyś ktoś mi takie swinstwo zrobil wiec przyrzeklem sobie ze nie bede sie w takie akcje bawil) wiec lubie miec jasne sytuacje. babki zarzekaja sie ze sa wolne i samotne. finalnie wychodzi ze mąż jest, dzieci są a ona po prostu chciała odrobiny szaleństwa, wyskakać się na boku i nie konczyc tej swojej relacji. oczywiscie ja od razu koncze taka znajomosc (95% sam dowiaduje sie ze jest zajeta - a to przez sociale a to z rozmowy). Co ciekawe one nadal sa chetne na spotkania. Ja sie nie skusze ale ile facetow bez zasad juz sie skusi? Jest tego naprawde sporo, smiem stwierdzic ze latwiej trafic na babke w zwiazku niz wolną obecnie. Oczywiscie te w zwiazku dopiero jak sa pewne przeskoczenai na druga galaz dopiero to robia, szkoda mi tych facetow tylko - bo wielu to spoko goscie..
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: czemu to na facetów mówi się, że nie mają zasad? O zdradzająca kobieta to już je ma?? Wina leży zawsze po stronie zdradzającej. Już sam fakt, że chce zdradzić do pewnego stopnia już jest zdradą, więc co ma facet zaliczający taką typiarę? Nic
@kocia_melancholia: Ale koniec końców i tak winna jest osoba zdradzająca ¯\(ツ)/¯