Aktywne Wpisy

w__w +165
Dzisiaj mija mi 10 lat po slubie.
Zona spi, bo dzieciak chodzi ostatnio pozno spac. Na stole juz bukiet, drobny upominek i 2 strony A4 odrecznie napisanego listu podsumowujace w skrocie te 10 lat.
Przez ten czas dorobilismy sie 3 dzieci, mieszkania, ja skonczylem studia i jakos to idzie.
#chwalesie #malzenstwo #rodzina
Zona spi, bo dzieciak chodzi ostatnio pozno spac. Na stole juz bukiet, drobny upominek i 2 strony A4 odrecznie napisanego listu podsumowujace w skrocie te 10 lat.
Przez ten czas dorobilismy sie 3 dzieci, mieszkania, ja skonczylem studia i jakos to idzie.
#chwalesie #malzenstwo #rodzina

ArnoldBacon +115
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Po 9 latach pracy w pierwszej i jedynej firmie zastanawiam się nad zmianą. Dostałem cynk od kolegi, który kiedyś ze mną pracował, że jego obecna firma szuka kogoś. Zgłosiłem się i tak wyszło, że chcą mnie. Finansowo na starcie ok. pow. 2k więcej do ręki.
Problem jest taki, że w obecnej firmie jest względny spokój, wszystko jest znajome. Trochę stagnacja. Już raczej niczego więcej się tu nie nauczę ani nie zobaczę. Nie dzieje się za wiele, okresy bez jakiegoś konkretnego zajęcia przez parę miesięcy. Te potencjalnie nowe obowiązki i zadania nieco inne niż obecnie. Do tego praca prawie full zdalnie, służbowe auto.
Taki oto dylemat. Nie wiem co robić, potrzebuję spojrzenia kogoś innego.
Branża powiązana z IT. A i brak większych zobowiązań typu kredyt / dzieci.
#pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt