Aktywne Wpisy
Ariel1990lbn +619
Pan sędzia dr Maciej Mitera skazał mordercę drogowego Żaka na 20 lat więzienia, argumentując to m.in.:
"Co trzeba mieć w głowie, żeby rozpędzić Arteona - to "mały czołg", do 200 km na godzinę? Wtedy nie ma szans na reakcję, nikt nie miałby szans z tym Arteonem. Uważam, że tylko ta kara zabezpieczy społeczeństwo przed takimi kierowcami jak pan. Tym wyrokiem chronię społeczeństwo przed panem. Obserwowałem pana podczas procesu - zero refleksji –
"Co trzeba mieć w głowie, żeby rozpędzić Arteona - to "mały czołg", do 200 km na godzinę? Wtedy nie ma szans na reakcję, nikt nie miałby szans z tym Arteonem. Uważam, że tylko ta kara zabezpieczy społeczeństwo przed takimi kierowcami jak pan. Tym wyrokiem chronię społeczeństwo przed panem. Obserwowałem pana podczas procesu - zero refleksji –
źródło: xcontain-1000-1000-max-sedzia.jpg.pagespeed.ic.E7Eeph_yd7
Pobierz
Attacarte +433
#lukaszzak #patologiazmiasta
Jestem głęboko w szoku, okazuje się że bezczelnego buca można usadzić. 20 lat, wcześniejsze zwolnienie możliwe dopiero po 15 latach, aż odzyskałem iskierkę wiary w polskie sądownictwo
Jestem głęboko w szoku, okazuje się że bezczelnego buca można usadzić. 20 lat, wcześniejsze zwolnienie możliwe dopiero po 15 latach, aż odzyskałem iskierkę wiary w polskie sądownictwo

Przegrywy narzekają że kobiety mają łatwiej i mają większe powodzenie ale jakby się im przyjrzeć to przynajmniej coś robią żeby tak było a przegrywy tylko siedzą w domach. Tak patrząc przeciętnie kobiety w Polsce vs mężczyźni to kobiety:
- więcej studiują
- częściej chodzą na miasto, nawet na przysłowiowego drinka z koleżankami, po kawiarniach
- o wiele częściej podróżują i mam wrażenie że 90% contentu podróżniczego na youtube to kobiety
- częściej się socjalizują, jakieś jogi w parku, pilatesy, bachata, spotkania kobiet, kursy gotowania czy inne bzdety
- cały content wsparcia kobiet od kobiet w przestrzeni publicznej, social mediach
To biorąc to wszystko pod uwagę to nie dziwne że mają więcej znajomych, okazji do poznawania i lepsze życie skoro wystawiają się na okazje. Czytając tag #przegryw to 99% waszego czasu to siedzenie w domu przed kompem albo samotne wycieczki po lesie xD
#niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #przegrywpo30tce #samotnosc #depresja #demografia #blackpill #redpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: hq720
PobierzNie muszą nic robić, bo w oczekiwaniu na chada zawsze po drodze znajdą się spermiarze/beciaki/orbiterzy, którzy zapewniają rozrywkę, atencję
G*wno kierunki bez przyszłości gdzie są pompowane jak
- baby mają inną naturę, dla nich naturalnym jest budowanie sieci kontaktów, bo to jest ich sposób na przetrwanie. Każda normalnie psychiczna kobieta ma mnóstwo znajomych, koleżanek i kolegów, bo dla nich jest to po prostu opłacalne, baby są do bólu pragmatyczne. U facetów sposobem na przetrwanie jest walka o dominację, dlatego albo jesteś na szczycie albo się izolujesz. Dlatego większość
Cały ten post można skwitować że to wszystko są różnice biologiczne, to tak jakby porównywać dwie ekipy męska i żeńska na bezludnej wyspie i dziwić się że mężczyźni lepiej sobie radzą, albo jakies sporty. Różnice