Wpis z mikrobloga

✨️ Czy normiki mieli rację? Refleksje na temat związków i dorosłości
Normiki to w sumie mieli racje.. tak patrząc po swoich rówieśnikach-normikach to każdy dosyć wcześnie wszedł w #zwiazki, ewentualnie weszli w poważne już na starcie studiów mieli ugruntowaną partnerkę a podczas studiów jakieś zaręczyny. No generalnie dosyć wcześnie sobie zaklepali wybrankę ale to ma sens. Patrząc teraz po tylu latach to widzę że co do jednego natura nie była łaskawa i większosć potraciło włosy, nabrali brzucha, twarz okrągła, no trochę janusze już się robią.

I teraz sobie tak myślę.. a może właśnei na tym to polegało? Ściana u chłopa zaczyna się tak 25+ więc wcześniej trzeba było jakąś zaklepać póki człowiek jeszcze był w swoim prime jak na swoje możliwości.....

#podrywajzwykopem #przegryw #redpill #przegrywpo30tce #blackpill #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:
Tylko co z tego jak rzadko która para jest szczęśliwa po 30. Ja znam po rodzinie i paru znajomych tylko jednych szczerze przepadających za sobą dalej i to chyba tylko dlatego, że ona jest trochę taka słodko głupiutka.
  • Odpowiedz
@Polnischefuhrer: właśnie teraz analizując wstecznie to i tak miał rację bo tylko to się liczy, znaleźć babę, zauchać, spuścić się. Taki 18 letni normik nie myśli, 30 letni też nie myśli za dużo. Tylko robi co mu natura podpowiada. A taki spierdox przegryw analizuje dziesiątki scenariuszy i po 30 dochodzi do wniosku że za dużo myślał wtedy. Za to wpada w pułapkę i po 30 tez myśli za dużo bo
  • Odpowiedz
@zulugulubenc2: Nie. Wydaje Ci się, że mało próbowałeś, ale to nie prawda. Nie trzeba podbijać i uporczywie spermić, żeby zostać odrzuconym. Nie ma żadnego przeanalizowania. Jak już to działałoby na Twoją korzyść, gdyby miało jakieś znaczenie. Przecież ja zostalem ekspertem od blackpilla nie dlatego, że mi się udało w związkach tylko dlatego, że nie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ktoś kto nie ma kartoflanego ryja i bebzona to jego prime jest zawsze. Zadbany chłop +30 lepiej stoi na rynku niż jakiś suchoklates bez pracy. Babski prime jest w okolicach +20, później zaczynają się zmarszczki, celulitis, a jak nie wrzuci diety czy siłowni to z zadbanego siodła robi się pudło.
  • Odpowiedz
@Average-CottonWorld-Enjoyer:

Jak jesteś blackpillowcem z praktyki to się nie różnisz od bluepillowca. On też ma swoje doświadczenie i żadne dane go nie przekonają, że rzeczywistość wygląda inaczej.

Ponad połowę życia siedziałem w bluepillu, miałem jakieś związki które sądziłem, że zawdzięczam dobremu, ciekawemu charakterowi
  • Odpowiedz
@Average-CottonWorld-Enjoyer: @Fala_Magnezu
Bluepilowcami tak jak by się rodzimy bo wpaja sie nam ten pogląd (cope) od małego czy to rodzina czy szkoła czy popkultura. Jak byłem młodszy to zetknąłem się z redpilem, ale to nadal trochę bluepilem zalatuje z perspektywy czasu i mocnym cope "haruj nie baw się, a księżniczka się pojawi" nie pojawi się. Moje związki za młodu to miałem bo byłem pod ręką. Nie przetrwały zazwyczaj pierwszego
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: Na usta się ciśnie - z takimi tu siedzimy

Ja tylko podkreślam wyższość statystyki i logiki nad osobistymi doświadczeniami, które gloryfikują głownie zarozumiali normicy.
Pracownik fizyczny może być sprawny manualnie, wykonać pracę, ale nie znaczy, że rozumie fizykę.
Nad fizykiem eksperymemtalnym jest fizyk teoretyk, a pod nim są asystenci, którzy nie muszą wszystkiego kumać. A ich wszystkich mogguje Chad kopacz balona i najbardziej korzysta z fizyki. Brutalne
  • Odpowiedz
@zulugulubenc2: Niestety teraz to blackpillowcami się nazywają Oskarki Tiktokowe, które "griftują", a blackpill miał tego nie robić. Jego genezą jest to, że do eedpilla za dużo amatorów się wepchało i jego poziom spadł na tyle, że musiał się wytworzyć nowy pill, który nie jest w sumie sztywno zdefiniowany. Po prostu ma trochę wyższe średnie iq
  • Odpowiedz
@Average-CottonWorld-Enjoyer: rozumiem porównanie, ale też warto zauważyć, że taki fizyk teoretyczny jest mocno zanurzony w świecie fizyki, korzysta z niego, jego edukacja ma solidne, usystematyzowane podstawy, może wygłaszać prelekcje, wyjazdy naukowe, seminaria itd. To wszystko często procentuje odpowiednim statusem i $$.

Nie wiem, co/kto miałoby być odpowiednikem takiej osoby w BP.
  • Odpowiedz
do eedpilla za dużo amatorów się wepchało i jego poziom spadł na tyle

@Average-CottonWorld-Enjoyer: Tu się z tobą zgodzę.
Nie jestem z tych co chcą sobie pompować balonik na gadaniu o blackpilu w mainstreemie.
Poza tym, teoretykiem też jestem bo naczytałem się dużo. A doświadczenie to dodatek do tego co podróżuję po intrenecie i czytam.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: fala jest bezlitosna. Im zdarzyło się że byli w pozycji by wykonywac może i wszystko poprawnie - ale to nie gwarantuje efektu :) no a efekty będą mieli bezlitosne względem rzeczy nad którymi nie mieli kontroli. Więc, wybierz swoją truciznę. I n0rmiki skądś musieli mieć ta rację a pojecie mieli takie jak każdy czyli żadne. Po prostu, bardziej ogarnięci starzy, bardziej perspektywiczne otoczenie, lepsze geny.
  • Odpowiedz