Aktywne Wpisy
mpetrumnigrum +34
#heheszki #niebieskiepaski
Powiedz jak jesteś stary nie mówiąc że jesteś stary, ja zacznę:
-w mojej pierwszej legalnej pracy nauczyłem się klepać kosę.
-do chlewika wieczorami chodziłem z lampą naftową.
-używałem specjalnego mieszadła do benzyny z olejem zanim wlewałem paliwo do zbiornika samochodu.
Powiedz jak jesteś stary nie mówiąc że jesteś stary, ja zacznę:
-w mojej pierwszej legalnej pracy nauczyłem się klepać kosę.
-do chlewika wieczorami chodziłem z lampą naftową.
-używałem specjalnego mieszadła do benzyny z olejem zanim wlewałem paliwo do zbiornika samochodu.

MrSzakal +199
Nawiedzili Cię Porwity Hooligans. Daj plusa, a nikomu nie stanie się krzywda.
#heheszki #humorobrazkowy
#heheszki #humorobrazkowy
źródło: IMG_3517
Pobierz

Ale mnie wykop rozsierdził... Aż się cieszę, że mnie białkov zbanował przez "podaj numer telefonu" i tylko lurkuję.
Nawiązuję do tego wpisu https://wykop.pl/wpis/86941343/syn-wzial-pilke-gimnastyczna-na-lozko-przykryl-sie
I komentarza
@TP53: Wykopowa zdalna diagnoza specjalisty-eksperta, klasyczek. Ej serio taka sytuacja i zabawa z piłką pod kołdrą w wieku 6 lat to według ciebie problemy z integracją sensoryczną? Ja p------ę, ten portal nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać :D
Serio, bardzo długo się śmiałem z dysleksji, ADHD i innych "chorób", które się leczy "pier...em od starego".
Do czasu aż mi się oczy otworzyły. Mam fajne dzieciaki, cieszyło mnie, że mają wiele cech po mnie aż... wyszła jakaś inba w szkole. Od słowa do słowa, od rozmowy do rozmowy zaczęły mi się oczy otwierać. Dowiedziałem się, co to neuroatypowość, układ prioperceptywny, przebodźcoeanie i.. ja też mogę powiedzieć z żoną - stworzyliśmy potwory.
Im dłużej patrzę na swoje życie, decyzję i zachowanie tym bardziej widzę jak bardzo jestem upośledzony, a moje "mocne strony" to "wady".
Tak więc panie @Wojciech_Skupien - bez urazy, spójrz na sprawę z dystansem i nie lekceważ objawów. A porada "zapisz do harcerstwa" to kwintesencja wyłomu, prawie jak "idź pobiegaj" na depresję.
#dzieci #radosctacierzynstwa
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Przedszkole zwyczajnie ma dodatkowy hajs za "neuroatypowe" dziecko i tyle ¯_(ツ)_/¯
Nie masz specjalnego dziecka, po prostu jesteś beznadziejnym rodzicem a przedszkole to wykorzystuje.
Naprawdę sądzisz, że wystawianie diagnozy na podstawie jednostkowego zachowania to dobry pomysł?