Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego przegrywy nie akceptują zasad gry?
Skoro przegryw jest świadomy swojej sytuacji to dlaczego nie zaakceptuje zasad gry które sami głoszą? Mam na myśli, że wielu słusznie zauważa że dla kobiet nie będziesz pierwszym wyborem i jak się wyszaleje to może da ci szansę, że miała jakieś relacje przed tobą, itd. To wszystko prawda ale skoro i tak nie macie wyboru to czemu tego nie zaakceptujecie?
Bo normiki (w lepszej pozycji) akceptują taki stan rzeczy i nie myślą tak jak wy (i może to słuszne?). Przecież jak taki normik ma kolejną laskę w #zwiazki to ona też miała innych przed nim. A przecież 3/4 normików wchodzi w poważne związki w pewnym wieku i nikt nie rozkminia czy miała kogoś przed nim (i tak wiedzą że miała) czy była przygoda na erasmusie i czy jest z nim bo nie było na koniec wyboru albo gość ma potencjał ekonomiczny.

Innymi słowy chłopy w lepszej pozycji matrymonialnej nie analizują przeszłości partnerki i praw rynku matrymonialnego (a jestem pewien że są świadomi) tylko idą z prądem - i może to słuszne. Tymczasem #przegryw (który powinien chcieć jakąkolwiek ze względu bycia na dole hierarchii) jest bardziej wybredny od nich i nie będzie brał "byle czego".

#relacje #niebieskiepaski #rozowepaski #blackpill #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mirko_anonim: mnie najbardziej smieszy to, że jakby facet (przygryw) mial mozliwosc wyboru to też by brał najlepszą dostępną opcje a nie charytatywnie interesował się tą grubszą by jej nie było smutno :D
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja jestem chadem z dużą ilością partnerek i analizuje przeszłość swoich kobiet. Jak ma więcej niż 10 to koniec. Jak ma mniej, ale wysprzęgli się, że miała trójkąt, albo jakiś oskarek walił ją nad rzeką, albo robiła w kiblu gałe, też koniec. Są pewne liczby, których się nie akceptuje + pewne zachowania. Jeśli bierzesz laskę, która ma powiedzmy 28 lat, miała 7 partnerów, nie powiedziała Ci nic obrzydliwego z
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
energiczny-kartograf-40:

To wszystko prawda ale skoro i tak nie macie wyboru to czemu tego nie zaakceptujecie?

Ja zaakceptowałem i dałem sobie spokój idąc w mgtow. Teraz zarabiam kasę i wydaje na własne przyjemności typu: mercedes, dom, lego itd.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
energiczny-kartograf-40:

A przecież 3/4 normików wchodzi w poważne związki w pewnym wieku i nikt nie rozkminia czy miała kogoś przed nim (i tak wiedzą że miała) czy była przygoda na erasmusie i czy jest z nim bo nie było na koniec wyboru albo gość ma potencjał ekonomiczny.

Oczywiście, że rozkminiają, tylko duszą to w sobie, ale prawda jest taka, że ich też boli, że nie byli pierwszymi, a że mają słabą
  • Odpowiedz