✨️ Dlaczego Polacy wybierają nietypowe pary?Ⓘ Kazaliście wychodzić do ludzi to w ramach socjalizacji chodzę po galeriach, spaceruje po parkach i co widzę? Masa chłopów z nieatrakcyjnymi kobietami, często znacznie grubszymi od nich. Co jest z wami? Czy Polacy serio nie mają żadnego gustu albo szacunku do siebie? Dla mnie kobieta to wizytówka mężczyzny. Nawet wyglądowo to nie pasuje do siebie i często szczupłe chłopy albo widać że wysportowani a biorą totalne przeciwieństwo. Na wakacjach to samo jak widzę parę szczupły gość i gruba laska to zawsze Polak.
@mirko_anonim: przecież to już z tego zdj widać ze gość to jakiś lysiejący birdcel manlet i na obecnym rynku matrymonialnym ona ma 10 razy większą wartość niż on. równie dobrze możesz dziwić się czemu jesteś mokry gdy pada.
edit: dobra zobaczyłem jeszcze profilowe, wiec z x10 mozna zejść do x5
@mirko_anonim: dlatego mnie zawsze śmieszy, jak czytam o tych mitycznych parach brzydal+modelka widywanych przez niektórych na ulicy xD. Moim zdaniem to jest właśnie coraz więcej par gdzie szczupły i wysoki facet, często zadbany wiąże się z kobietą wyglądającą jak ludzik Michelin. Nawet w najbliższym otoczeniu znam 3-4 takie pary.
@mirko_anonim: p--------z anon. Te galerie to chyba na Slasku. Ja nic takiego nie obserwuję, a takie przypadki jak na obrazku są rzadkością. To działa też w druga strone.
Kazaliście wychodzić do ludzi to w ramach socjalizacji chodzę po galeriach, spaceruje po parkach i co widzę? Masa chłopów z nieatrakcyjnymi kobietami, często znacznie grubszymi od nich. Co jest z wami? Czy Polacy serio nie mają żadnego gustu albo szacunku do siebie? Dla mnie kobieta to wizytówka mężczyzny. Nawet wyglądowo to nie pasuje do siebie i często szczupłe chłopy albo widać że wysportowani a biorą totalne przeciwieństwo. Na wakacjach to samo jak widzę parę szczupły gość i gruba laska to zawsze Polak.
#zwiazki #blackpill #redpill #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: 1dcb9bed083faa2435d7f8d91e9f5004c2e34ed111359865ac08c192487d9776
Pobierzedit: dobra zobaczyłem jeszcze profilowe, wiec z x10 mozna zejść do x5
@FrozenShade: Zaniedbały? wiersz ile kcal trzeba dziennie i to bardzo regularnie i stanowczo przyjmować by tak wyglądać?
@mirko_anonim: tak
I małe mieszkania ( ͡° ͜ʖ ͡°)