Aktywne Wpisy
notozalezy +27
I jak ma być dobrze w relacjach damsko-męskich, jeśli ludzie robią sobie takie rzeczy XD
Taki background: za 2msc idę na wesele mojej dobrej koleżanki. Nie mam osoby towarzyszącej - bliska mi osoba odmówiła mi, ale doradziła, bym poszukała na #tinder xD
No i dobra. Sceptycznie, ale jednak, wbiłam z widłami na tindera, dałam odpowiedni opis że wesele, że blablabla. No i zmatchowało mnie z takim jednym, lekko pow.30lvl, opis:
Taki background: za 2msc idę na wesele mojej dobrej koleżanki. Nie mam osoby towarzyszącej - bliska mi osoba odmówiła mi, ale doradziła, bym poszukała na #tinder xD
No i dobra. Sceptycznie, ale jednak, wbiłam z widłami na tindera, dałam odpowiedni opis że wesele, że blablabla. No i zmatchowało mnie z takim jednym, lekko pow.30lvl, opis:
źródło: 1000025516
Pobierz
konto usunięte +135

Mistrzostwo świata w Piłce Nożnej zdobyło dotychczas 497 piłkarzy.
Z tego:
- czterech urodziło się w XIX wieku (Héctor Scarone, Domingo Tejera, Pedro Cea, Lorenzo Fernández).
- 480. w wieku XX.
- trzynastu w XXI wieku (Thiago Almada, Álex Baena, Enzo Fernández. Eric García, Joan Garcia, Pedri, Yéremy Pino, Nico Williams, Víctor Muñoz, Marc Pubill, Gavi, Pau Cubarsí, Lamine Yamal)
#mecz #ciekawostka
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt