Aktywne Wpisy

Salido +350
Minął 25. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
105 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
112 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
105 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
112 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-16
Pobierz
JatuArmy +163

jakie macie redflagi u kobiet? chodzi mi głównie o wygląd fizyczny. Z mojego wieloletniego doświadczenia, są cechy w wyglądzie które to zawsze ale to absolutnie zawsze sprawdzają się i finalnie okazuje się że laska nie jest warta uwagi i ma cośnie tak poukładane:
- tatuaże na całym ciele, najgorzej jak takie bazgrołki bez ładu i składu w ilościach hurtowych ( a to ikonka drinka, a to łapka kotka, jakieś sentencje itd)
- kolczyk w nosie, brwi, tunele w uszach
- dziwnie pofarbowane włosy (w czerwone, pół głowy czy inne fantazje)
- zgolona na zero
I nie mam nic przeciwko temu, ba - wręcz zachęcam aby to robiły gdyż oszczędza to czas i od razu wiadomo z kim się ma do czynienia.
Laski bez tatuażu to obecnie rzadkość, ale sprawdza się to że są to babki fajne i dobrze rokujące. A jak u was? #tinder #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
U mnie największy red flag to przebieg. Reszta to preferencja (lubię lekko ulane wydziarane kobiety z czerwonymi włosami - sam mam czerwone kudły)
To moje Red flagi u kobiet:
Tatuaże, a-----l, p-------y, niebieskie kłaki, krótkie włosy, nadwaga, otyłość, brak zadbanych paznokci, brak umiejętności gotowania, klubing, podróże do Egiptu Maroko Iranu Syrii tunezji= pociąg do CIAPATYch kutang,
Brak chłopa wieku 30 lat,
Brakwlasnego na kredyt np Domu, mieszkania , samochodu w wieku 30 lat,
- niepełne uzębienie
- chce ślubu kościelnego