Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego narzekamy na rynek matrymonialny?
Jak wy możecie narzekać na rynek matrymonialny jak sami sobie zgotowaliście ten los? Inaczej mówiąc po co kobieta miałaby się starać o was czy nawet szanować skoro wszystko ma podane na tacy? Jestem już w wieku że mam samotne matki rówieśniczki i pod byle zdjęciem jest spam od gości gotowych żeby być ojcem dla dzieci albo chociaż chłopakiem czy kolegą, w skrajnych przypadkach bezinteresownie wziąć na kolacje czy dać kwiaty. Na #tinder lajkujecie wszystkie jak leci, wypisujecie do każdej i nawet jak was olewa to masa typów nadal pisze "hej, żyjesz? proszę odpisz". W pracy słyszę że non stop jakiś obcy typ dodaje do znajomych na FB albo piszę prywatne wiadomości. Na ulicy zagadujecie, jakieś kwiaty, płacicie za restauracje, dzień kobiet czy walentynki to grzecznie w kolejce po bukiet dla pani. Dla was bycie miłym przez obsługę w pracy to już oznaka zainteresowania i z każdego miejsca i sytuacji robicie miejsce do podrywu jak Hindusi xD

#niebieskiepaski #przegryw #rozowepaski #badoo #spermiarzalert #spermiarz #logikaniebieskichpaskow #blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

mirkoanonim - ✨️ Dlaczego narzekamy na rynek matrymonialny? Ⓘ
Jak wy możecie narzekać...

źródło: maxresdefault

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Derpinardus: Ja tam nie narzekam bo mnie to nie dotyczy, unikam związków, randek, pojeżdżę sobie na rowerze, poćwiczę w domu i jakieś anime obejrze i jakaś gierka zostanie pyknięta od czasu do czasu i jest w pyte zero potrzeb. Testosteronu to ja mam zero nie muszę walczyć niech inni się bawią.
  • Odpowiedz