Aktywne Wpisy

theqkash +312
Mireczki, zrobiłem sobie domowy FlightRadar na biurko i wrzucam, bo może komuś też się przyda.
Sytuacja znana: coś przelatuje nisko nad chatą, człowiek odpala apkę w telefonie, a tam reklamy, konto premium i "kup subskrypcję żeby zobaczyć wysokość". Stwierdziłem, że nie, i napisałem własny soft na gotową płytkę ESP32 z dotykowym ekranem 7 cali (Waveshare, ~190 zł w Botlandzie czy Kamami, do tego obudowa z drukarki albo z allegro). Nic nie trzeba lutować.
Sytuacja znana: coś przelatuje nisko nad chatą, człowiek odpala apkę w telefonie, a tam reklamy, konto premium i "kup subskrypcję żeby zobaczyć wysokość". Stwierdziłem, że nie, i napisałem własny soft na gotową płytkę ESP32 z dotykowym ekranem 7 cali (Waveshare, ~190 zł w Botlandzie czy Kamami, do tego obudowa z drukarki albo z allegro). Nic nie trzeba lutować.
źródło: esp32
Pobierz
Besalama +89
Od prawie 3 tygodniu chodzę na siłownię I muszę powiedzieć że baby na siłce to porażka. Sama jestem dziewczyną i ubieram się normalnie, luźne spodenki i koszulka bo moim celem na siłce jest ćwiczyć ale inne dziewczyny? Chyba myślą że są w burdelu zamiast na siłowni. I tylko się wypinają. Cringe. Chyba nie ma bardziej zboczonych osób jak baby na siłce. Zazwyczaj wtedy idę poćwiczyć w miejsce gdzie więcej jest facetów niż

#motoryzacja #samochody #mechanika
Byłem wczoraj na przeglądzie i Pan diagnosta stwierdził, że muszę wymienić wahacz. No spoko wróciłem do domu i mówię tacie a on, że weźmie do mechanika znajomego. Mówię „ok ale zapytaj się najpierw ile będzie chciał za wymianę” a on do mnie z „JEZU JA NIE BEDE SIE PYTAL ZAWSZE DAJE A POTEM SIE ROZLICZAMY BO TO WSTYD”
Mirki gdzie tu wstyd zapytać się ile będzie kosztowała naprawa? Przecież nie oczekuję dokładnej ceny co do grosza ale przynajmniej orientacyjne czy to będzie 300 zł czy 1300 zł xdd
Powiedziecie mi kto ma rację?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Zawsze pytam o cene wszystkiego od razu. Jeśli to jest znajomy lub rodzina należy to zrobić tym bardziej żeby uniknąć później nieporozumień.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@ziemniag, znajomy może jeszcze bardziej orżnąć, bo przecież nie będziesz z pretensjami do kolegi wracał :D