✨️ Jak znaleźć pasję w wolnym czasie?Ⓘ Czy tylko ja nie umiem spędzać wolnego czasu? W pracy jestem pierwszy do wyjścia i wracam szybko do domu żeby.. no właśnie nie robić kompletnie nic. Mój czas wolny to przescrollowanie wszystkiego co na instagramie, potem X, potem FB, potem wykop. Jak nie ma nic nowego to na główny feed i tam patrzę co ciekawego i tak do późnego wieczora. Nie umiem robić nic innego w wolnym czasie i właściwie ciężko mi cokolwiek zacząć, nic mnie nie interesuje. Chciałbym mieć jakieś hobby czy pasję ale nie umiem, nigdy specjalnie nie miałem. Mam mnóstwo wolnego czasu a i tak to marnuje...
@mirko_anonim: Współczesna choroba. Kup sobie drona, jakiegoś miniaka z trzema bateriami i po pracy idź w ustronne miejsce i sobie polataj. Może złapiesz zajawkę i później przesiądziesz się na fpv.
Czy tylko ja nie umiem spędzać wolnego czasu? W pracy jestem pierwszy do wyjścia i wracam szybko do domu żeby.. no właśnie nie robić kompletnie nic. Mój czas wolny to przescrollowanie wszystkiego co na instagramie, potem X, potem FB, potem wykop. Jak nie ma nic nowego to na główny feed i tam patrzę co ciekawego i tak do późnego wieczora. Nie umiem robić nic innego w wolnym czasie i właściwie ciężko mi cokolwiek zacząć, nic mnie nie interesuje. Chciałbym mieć jakieś hobby czy pasję ale nie umiem, nigdy specjalnie nie miałem. Mam mnóstwo wolnego czasu a i tak to marnuje...
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: 1*mcByq-XjiKnMUQzoYZYW0A
Pobierz