Aktywne Wpisy
Lewacki ch-j @Grzesiok mnie zablokował. Oni nie chcą rozmawiać tylko lać szambo. Ktoś im za to płaci albo robią to w imię czystego chaosu.
źródło: Screenshot from 2026-07-25 06-53-37
Pobierz
Golibroda85 +310
Ostatnio w robocie napisałem sobie mały program który znacząco ułatwił mi pracę i zaoszczędził wiele godzin bezsensownego klikania. Oczywiście nie zrobiłem tego sam, tylko przy pomocy chatGPT. A trzeba wiedzieć że z programowaniem mam tyle wspólnego co z drogimi samochodami, czyli nic xD. Samodzielnie bym nawet tego Pythona nie zainstalował. No i poczułem lekką dumę z siebie, pierwszy raz od bardzo dawna. Szefowi się nie pochwalę, bo w nagrodę dostanę tylko kpiny

2019 to był peak życia w Polsce i nawet z tym nie handlujcie. Od tamtego momentu wszystko zaczęło się psuć na świecie a ludzie zaczęli głupieć i idiokracja stała się faktem. Niedość że ludzie jeszcze bardziej się spolaryzowali to jeszcze te wszystkie onlyfansy, walki patusów, meneli i totalna odklejka. Właściwie to już przed 2019 było fajnie bo wszystko użytecznego to powstało i spełniało swoje funkcje, nic więcej potrzebne nie było. Potem oczywiście nawet FB, insta, tindery musieli zepsuć. Rynek matrymonialny się zepsuł, rynek mieszkaniowy się zepsuł. Tak samo wszystko zdrożało od tamtego momentu. Tyle lat zleciało a ja mam wrażenie że cofnęliśmy się w rozwoju.
#polska #gospodarka #swiat #antykapitalizm #blackpill #spoleczenstwo #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: compose
Pobierz