Aktywne Wpisy

MondryKrul +197
Trao +209
juz wiem kto dostanie order cwela roku xD
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
źródło: 3518
Pobierz

Czas na podsumowanie mojego 10letniego projektu. Niestety z anonima bo moje konto wyłapało bana. Dla tych, którzy nie pamiętają,
Zasady wyzwania:
polegało to na tym, że przez 10 lat wychodziłem minimum 4 razy w miesiącu na różne aktywności, kluby, koncerty, planszówki, spacery z przewodnikiem itp itd. Wymóg był taki że musiało być tam sporo ludzi.
Cel:
Oszacować twierdzenie normików „wyjdź do ludzi, napewno kogoś poznasz”. Młodzi nie wiedzą ale zanim blackpill stał się popularny i uznany przez wszystkich, normicy twierdzili ze to nie wyglad i wzrost determinuje powodzenie. Dzis juz takich glosow sie nie slyszy ale postanowilem kontynuowac moje wyzwanie, bo bylem przy koncu.
A teraz najwazniejsze, statystyki:
Data rozpoczecia: 22.07.2016
Czestotliwosc wyjść: 4.7 wyjscia / miesiac
Glowne miejsca: ok. 50% to kluby, bary. Poza tym koncerty, eventy. Wyjsc na silownie czy basen nie sliczam, tam sie nikt nie poznaje
Zagadan przez kobiety: 3 (zadne w celu poznajia sie)
Blizszych znajomosci: 0
Zwiazkow: sila rzeczy tez 0
Mysle ze jasno na bialym widac, ze wychodzenie do ludzi nic nie daje pod wzgledem zwiazkow. Jak sie nie ma wygladu to nie ma na co liczyc. Ale sa tez plusy: potrafie sam sie bujac w klubie do muzyki, nauczylem sie ignorowac docinki i miec w------e. Dzieki wszystkim ktorzy sledzili mnie na tagu i wspierali w wyzwaniu.
#zwiazki #podrywajzwykopem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Jak masz autyzm to samo chodzenie nie pomoże w niczym
Ja chodzę do psychologa i on mi daje zadania na pokonanie nieśmiałości, na razie nie czuje się na siłach żeby zagadać do
@mirko_anonim: Ziom ale to ty miałeś zagadywać xd 10 lat zmarnowane bo nie ogarnąłeś nawet o co chodzi w tych radach.
@heniek_8 mysle ze jakby wsadzic chada w moje cialo i ten robilby
Zagaduje się na ulicy po trzezwemu, po 100-200 kobiet MIESIĘCZNIE,
W 10 LAT miałbyś zagadane 12.000 X 0.10% skutecznośći, to byś miał MINIMUM 12 kobiet do bzykania i związku, a to drastycznie niska poprzeczka, bo było by zdecydowanie lepiej z każdym miesiącem