Wpis z mikrobloga

✨️ Podsumowanie 10-letniego wyzwania poznawania ludzi
Czas na podsumowanie mojego 10letniego projektu. Niestety z anonima bo moje konto wyłapało bana. Dla tych, którzy nie pamiętają,

Zasady wyzwania:

polegało to na tym, że przez 10 lat wychodziłem minimum 4 razy w miesiącu na różne aktywności, kluby, koncerty, planszówki, spacery z przewodnikiem itp itd. Wymóg był taki że musiało być tam sporo ludzi.

Cel:

Oszacować twierdzenie normików „wyjdź do ludzi, napewno kogoś poznasz”. Młodzi nie wiedzą ale zanim blackpill stał się popularny i uznany przez wszystkich, normicy twierdzili ze to nie wyglad i wzrost determinuje powodzenie. Dzis juz takich glosow sie nie slyszy ale postanowilem kontynuowac moje wyzwanie, bo bylem przy koncu.

A teraz najwazniejsze, statystyki:

Data rozpoczecia: 22.07.2016
Czestotliwosc wyjść: 4.7 wyjscia / miesiac
Glowne miejsca: ok. 50% to kluby, bary. Poza tym koncerty, eventy. Wyjsc na silownie czy basen nie sliczam, tam sie nikt nie poznaje
Zagadan przez kobiety: 3 (zadne w celu poznajia sie)
Blizszych znajomosci: 0
Zwiazkow: sila rzeczy tez 0

Mysle ze jasno na bialym widac, ze wychodzenie do ludzi nic nie daje pod wzgledem zwiazkow. Jak sie nie ma wygladu to nie ma na co liczyc. Ale sa tez plusy: potrafie sam sie bujac w klubie do muzyki, nauczylem sie ignorowac docinki i miec w------e. Dzieki wszystkim ktorzy sledzili mnie na tagu i wspierali w wyzwaniu.

#zwiazki #podrywajzwykopem

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: do ilu ludzi tam zagadałeś? Znalazłeś tam jakiś kumpli? Pozbyłeś się tremy przed zagadywaniem obcych? Bo w gadaniu normikow o wychodzeniu do ludzi chodzi też o to, by nabrać ogłady towarzyskiej, umieć rozmawiać i podtrzymywać rozmowę, zaciekawić się ludźmi itp
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: a jakiś twój bliźniak, tylko z innym softem w głowie, pewnie by wyszedł raz i poznał kilka lasek.
Jak masz autyzm to samo chodzenie nie pomoże w niczym
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
zaradny-widz-10: Znam ludzi, których towarzystwo jest męczące, ale oni sami nie potrafią przyjąć uwag otoczenia i dalej robią swoje. I tacy są potem samotni i zgorzkniali. Nie podążaj ich drogą, bo Twoje nieszczęście tylko się pogłębi. Podziękuj losowi, że nieodpowiednie kobiety nie weszły w Twoje życie i nie uczyniły z niego piekła. Szczęście możesz znaleźć tylko w sobie, żyjąc w zgodzie ze sobą. Na razie wciąż jesteś w drodze, powodzenia bro
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: w planach miałeś wyjścia na planszówki lub spacery z przewodnikiem, a potem piszesz, że 50% to wyjścia do klubu. No i samo wyjście nic nie daje - trzeba się przełamać i samemu rozmawiać, a Ty w ciągu 10 lat zagadales 3 razy i to tylko do kobiet.
Ja chodzę do psychologa i on mi daje zadania na pokonanie nieśmiałości, na razie nie czuje się na siłach żeby zagadać do
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @paluszki_rybne @MiaSparrow @Pawery1 @TracyMosby @pianinka zagadalem na poczatku kilka razy do dziewczyn ale tylko zmierzyly mnie wzrokiem pelnym obrzydzenia. Potem kolega chad mi powiedzial ze zagaduje sie tylko gdy laska daje sygnaly, zerka, usmiecha sie albo sama cos zainicjuje bo wtedy jest zainteresowana. Ale nigdy takiej sytuacji nie mialem

@heniek_8 mysle ze jakby wsadzic chada w moje cialo i ten robilby
  • Odpowiedz
Nikt nie ma obowiązku spełniać Twoich oczekiwań, pozwól ludziom być sobą i reagować tak jak chcą. Twoim zadaniem jest zbudowanie siebie poprzez tworzenie dobrych relacji z innymi ludźmi, bo przez ten czas emanowałeś desperacja i niskim poczuciem własnej wartośći, ludzie to widzą i to jeszcze zanim do nich zagadasz, stąd reakcje dziewczyn.
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim: zmarnowałeś 10 lat, jeszcze płacąc za kluby i.drinki,

Zagaduje się na ulicy po trzezwemu, po 100-200 kobiet MIESIĘCZNIE,
W 10 LAT miałbyś zagadane 12.000 X 0.10% skutecznośći, to byś miał MINIMUM 12 kobiet do bzykania i związku, a to drastycznie niska poprzeczka, bo było by zdecydowanie lepiej z każdym miesiącem
  • Odpowiedz