Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim pierdołami się przejmujesz. Ja bym cisnął po chłopie, że ma placek na głowie, bo szoruje po podsufitce w samochodzie, a te jego zakola to nie robią się od ocierania o uda kuzynki.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: gdyby mnie już ktoś tak w------ł to bym wstał ze znudzoną miną I bym powiedział "wiecie co, idę się przejdę, zobaczę co tu jeszcze słychać na tym weselu"
i bym podszedł do jakiegoś kuzyna czy innej ciotki pogadać parę minut, potem jeszcze się przewietrzyć i po jakichś 30 min wróciłbym na miejsce, pewnie już temat byłby wyczerpany do tego czasu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: po prostu buc i debil, a otoczenie zachowało się jak typowe stadko imbecyli którym bardziej zależy na dobrej zabawie niż na tym by ludzie nie czuli się źle w ich towarzystwie. Moment w którym zwróciłeś mu uwagę i on to olał/obśmiał czy eskalował żarty dalej oznacza tylko tyle że ten gość jest po prostu z zadatkami na przemocowa osobę. To że otoczenie nie wstawiło się po Twojej stronie to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jakby ktoś tak ewidentnie ze mnie drwił i nie przestawał to na takim weselu od razu szklana z sokiem na tego ancymona. Cała biała koszula w soku i by zaraz się odczepił. Na koniec jeszcze bym mu auto przerysował albo oponki przebił.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: masz wlasciwie odczucia, co to w ogole za zwierzece zachowania, dla chwili uciechy potrafia zranic czyjes uczucia, ludzie to tez zwierzeta i zachowuja sie czesto w ten sposob. I tak tez troche trzeba ich traktowac. Ja sie staram miec empatie do tych "zwierzat", ale jak przeginaja, to krotko z nimi. Wazne, zeby byc asertywnym.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: @Pasterz30 @lovelas321 @choochoomotherfucker @H_266 @blackberry-kitsune

Z takimi cfaniakami chamami, jak mąż tej opa kuzynki to.did załatwia sprawę inaczej.

Jak typ by tak po mnie cisnął to bym odpowiedział:
"Miałem znajomego który też miał 2 metry jak ty, a co chwilę baba mu.odchodzila, za którymś razem okazało się że typ ma po prostu śmiesznego krótkiego mikrusa i krótko może,
Typ był tak tym sfrustrowany, że
  • Odpowiedz