Na teście wykręciłem prawie +20W względem kwietnia, PR, wynik zadowalający. Szkoda, że nie mam kiedy się pościgać, ale może we wrześniu się uda.
Zdjęcie z 50km... zbieranie kwadratów, w jednym miejscu wpadłem w wycinki, błoto ogromne, a później stojąca woda na 30-40cm. Pierwszy raz nosiłem w takim miejscu rower, nie jechałem (szkoda suportu, a i tak będę mokry, a przy okazji nie miałem pojęcia co jest pod spodem i czy się nie wywalę - to chyba doświadczenie).
#perfumy #stragan Dekanty Dior Fahrenheit Cologne ~9,5/10ml 30zł Simone Andreoli Malibu Party in the Bay ~8.5/10ml 35zł Office for Men Fragrance One ~9/10ml 20zł Comme des Garcons Wonderwood ~5/5ml 15zł
Robie update #gielda dla obserwujących. Kupiłem sobie Corvette C8 z jednego zysku. Śmigam pali to g---o 30L ale frajda jest a to tylko kasa. Reszte kisze.
ostatnie 2 tygodnie. W tym #100km oraz test ftp.
Na teście wykręciłem prawie +20W względem kwietnia, PR, wynik zadowalający. Szkoda, że nie mam kiedy się pościgać, ale może we wrześniu się uda.
Zdjęcie z 50km... zbieranie kwadratów, w jednym miejscu wpadłem w wycinki, błoto ogromne, a później stojąca woda na 30-40cm. Pierwszy raz nosiłem w takim miejscu rower, nie jechałem (szkoda suportu, a i tak będę mokry, a przy okazji nie miałem pojęcia co jest pod spodem i czy się nie wywalę - to chyba doświadczenie).
#rowerowyrownik
źródło: 2026-07-22 11.46.35
Pobierz