Aktywne Wpisy

bik666 +501
#lublin obojętne czy coś się dzieje czy to przypadek, ale że wyja syreny alarmowe o 3 w nocy i żadnego info w żadnym tv czy radiu, a tylko na wykopie można potwierdzić że to nie alarm w scenicu sąsiada a ja nie mam halucynacji, to jest k---a śmieszne xD

CrimsonKing +458
#lublin
Podsumowując:
-alarm o 3:50 budzi cały Lublin
-po kilku minutach alarm odwołany
-45 min później jedyna wzmianka nt jest w serwisie wp.pl
- brak info w radiu Lublin i PR24 gdzie teraz trwa rozmowa o rozpadzie PiS....
-wykop dał najwięcej info w najkrótszym czasie
Podsumowując:
-alarm o 3:50 budzi cały Lublin
-po kilku minutach alarm odwołany
-45 min później jedyna wzmianka nt jest w serwisie wp.pl
- brak info w radiu Lublin i PR24 gdzie teraz trwa rozmowa o rozpadzie PiS....
-wykop dał najwięcej info w najkrótszym czasie

Mój wieloletni kolega rozwiódł się kilka lat temu. Po roku od zawarcia ślubu, który był przypieczetowaniem 15 lat związku.
Stało się to, gdy nie chciał bombelkuf przysposobic (bombeliki od niemowlaka wychowywał, 3 sztuki z nasienia kogoś z podmiejskiej dyskoteki) czy jak to zwą. Po odmówie baba nabrała pożyczek (a ten debil podpisał bo powyżej jakiejś kwoty musiał) i wniosła o rozwód.
Skończyło się to dla niego dobrze bo pan sędzia pocisnął babe i odeszła z niczym no ale finalnie musiał spłacić te pożyczki, zajęło mu to dwa lata.
Po jakimś czasie poznał kolejna babe na tinderze czy gdzieś. Po 2 latach ślub xd. Rozmawialiśmy wcześniej I mówię mu, żeby koniecznie od początku cisnął na intercyze, bo miał swoje mieszkanie i 2 działki pod dużym miastem. Jego odpowiedź oczywiście że jestem debil I czy ja mam intercyze. No, fakt nie mam lecz z moją kobito wszystko zbudowaliśmy razem w ciągu 15 lat związku ślub był na koniec.
Minęło 6 lat a chlop rozdygotany, baba sterroryzowała go groźba zabrania dzieci (ma 2 synów) i rozwodem. Nagrała jakieś filmy jak się uchlał i coś (nie wiem co on też nie bo nie pamięta) gadał do niej na zasadzie wylewania frustracji.
Z--------a sam na b2b (ona pracuje w gminie za najniższą) płaci za dom, samochody, sprząta, gotuje i zajmuje się dzieciakami 6 dni w tygodniu średnio.
Wyjście z domu na p--o musi anonsowac 2, 3 tygodnie wcześniej.
Miał wszystko, rozwód, majątek jakiś, spokój a za wszelką cenę chciał pokazać otoczeniu że ma cudowną rodzinę instant.
Szkoda mi go, wspieram jak mogę lecz j myślę, że it's over. Sytuacja bez wyjścia bo i tak zostanie z niczym. Nie ma opcji by to potrwało jeszcze np. 10 lat.
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: majątek jaki mamay przed ślubem pozostaje majątkiem osobistym tez po ślubie, u nas to nie działa jak w usa
Btw 3 dzieci z wiejskiej dyskoteki? XDDD
@elena-mary: niby tak. Ale po rozwodzie matka z dziećmi nie pójdzie do innego domu lub na ulicę, tylko zostanie w chłopa domu, dla do ta dzieci,
A chłop kopA w dope I radź se, spłacaj kredyt
@mirko_anonim: majątek posiadany przed małżeństwem nie wchodzi do wspólnego majątku. Chyba że dodał ją do własności.
Z opisu wynika że lepiej nie będzie. Ogólnie w takiej sytuacji trzeba ciąć przyszłe koszty i olać już utopione. Zaczy rozstac sie. Ale... to łatwo filozofować nie bedąc w środku takiej sytuacji.
A tak właśnie zrobił osiołek
No i na suva dla małżonki też musiało być
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
Konkubina powiła trojaczki po jednej z imprez
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord