Aktywne Wpisy

lubie-sernik +437
Zastanawiam się czy lecieć na Borneo zobaczyć Polaka Nosacza na żywo xD
NIe wiem czy warto wydawać dodatkowe ok. 1000 zł na to. Ale co ja mam do roboty w sumie. Chyba się wybiorę zobaczyć rodaka.
Co myślicie?
#sernikpodrozuje
NIe wiem czy warto wydawać dodatkowe ok. 1000 zł na to. Ale co ja mam do roboty w sumie. Chyba się wybiorę zobaczyć rodaka.
Co myślicie?
#sernikpodrozuje
źródło: images
PobierzLecieć do Polaka Nosacza?
- Leeeeeć!!!! 94.4% (2028)
- Nie ma sensu 5.6% (121)

Upadek to przejmujący dramat psychologiczny i świetne studium ludzkiej frustracji, w którym zwykły człowiek, przygnieciony bezdusznym systemem i serią porażek, zrywa z normami społecznymi i wpada w amok. Film rewelacyjnie ukazuje, jak narastająca bezradność i absurdy codzienności popychają jednostkę na skraj szaleństwa.
To idealna propozycja na wieczór -trzymający w napięciu klasyk z genialną rolą Michaela Douglasa, który mocno wciąga i daje do myślenia.
#filmnawieczor #cda
To idealna propozycja na wieczór -trzymający w napięciu klasyk z genialną rolą Michaela Douglasa, który mocno wciąga i daje do myślenia.
#filmnawieczor #cda
źródło: -
Pobierz

Kolejna dziewczyna odrzucona. Tym razem usłyszałem na spacerze, że chciałaby mieć już dzieci, czuje presję, nie sądziła, że odiorę to tak jak "szukam byle kogo, byle mnie już zapłodnił". Dziewczyna bardzo ładna, stomatolożka, 28 lat. Na mnie takie testy działają jak krzyż na diabła - odstraszająco. Jestem brzydki, chciałbym być też kiedyś pożądany, podobać się a nie być beta opcją bo mam kasę i fajny charakter pod chłopaka. Zawsze tak jest, gdy po roku szukania trafi się jakaś szczupła dziewczyna, to się okazuje, że jest po prostu needy...
#zwiazki #gorzkiezale
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: taka ma hajsu jak lodu, zapłodnisz i żyjesz jak król