Aktywne Wpisy

Jestem_robotem123 +156
Beka ze wystarczylo odsunąć złodziej od władzy zeby wig urósł dwukrotnie XD
#gielda
#gielda
źródło: 1000021679
Pobierz
thorgoth +113
50. urodziny obchodzi dziś Grzegorz Piechna pseud. "Kiełbasa" – najbardziej znany były pracownik masarni w historii naszego kraju oraz król strzelców KAŻDEJ polskiej ligi, w której zagrał (od okręgówki do ekstraklasy).
Napastnik, który w wieku 27 lat podpisał pierwszy zawodowy kontrakt, a w wieku 29 lat zadebiutował w reprezentacji Polski i strzelił dla niej gola.
Zawodnik, który nawet będąc u szczytu kariery sportowej w wolnych chwilach wsiadał za kierownicę ciężarówki i rozwoził
Napastnik, który w wieku 27 lat podpisał pierwszy zawodowy kontrakt, a w wieku 29 lat zadebiutował w reprezentacji Polski i strzelił dla niej gola.
Zawodnik, który nawet będąc u szczytu kariery sportowej w wolnych chwilach wsiadał za kierownicę ciężarówki i rozwoził
źródło: images (9)
Pobierz

Kolejna dziewczyna odrzucona. Tym razem usłyszałem na spacerze, że chciałaby mieć już dzieci, czuje presję, nie sądziła, że odiorę to tak jak "szukam byle kogo, byle mnie już zapłodnił". Dziewczyna bardzo ładna, stomatolożka, 28 lat. Na mnie takie testy działają jak krzyż na diabła - odstraszająco. Jestem brzydki, chciałbym być też kiedyś pożądany, podobać się a nie być beta opcją bo mam kasę i fajny charakter pod chłopaka. Zawsze tak jest, gdy po roku szukania trafi się jakaś szczupła dziewczyna, to się okazuje, że jest po prostu needy...
#zwiazki #gorzkiezale
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: taka ma hajsu jak lodu, zapłodnisz i żyjesz jak król