Aktywne Wpisy

Endorfinek +30

Czego interesancie nie rozumiesz?
W sobotę jak urząd jest zamknięty wypada święto, taki pech w tym roku.
Nie szkodzi, weźmiemy wolne w piątek...
W sobotę jak urząd jest zamknięty wypada święto, taki pech w tym roku.
Nie szkodzi, weźmiemy wolne w piątek...
źródło: temp_file8068519044726448519
Pobierz

1) szkoła
2)
7) spontaniczne wydarzenia typu przejazd taksówką
- trzeba umieć w small talk. Gadanie o dupie marynie w luźny sposób bez presji na poznanie kogoś wiele ułatwia. Zacząć można od spontanicznej rozmowy z sąsiadami. Zwłaszcza starsze osoby są wdzięcznym celem do ćwiczenia tych umiejętności - oni są zadowoleni z rozmowy, ty masz przyjazne środowisko do próbowania się w spontanicznych interakcjach społecznych.
8) przez znajomych
9) imprezy
w sumie u mnie chyba w ten sposób najczęściej, praktycznie co weekend poznaje nowych ludzi, a to ktoś zaprosi na domówkę i połowa towarzystwa to nowe twarze + mam wolną rękę na zasadzie "zabierz ze sobą kogo chcesz", tak samo do mnie ktoś wpada to nie mam problemu, że jak kumpel jest z jakimiś laskami to żeby przyszedł z nimi
no a na imprezach
-szkoła, głównie liceum, studia
-internet, tindery, badoo, insta, tik tong
-praca
-jakieś hobby
-imprezy wydarzenia.
mamy ze znajomymi grupki na mess/whatsappie itp i ludzie piszą przy weekendzie co kto robi i w ten sposób się zamawiamy
a przekrój towarzystwa dość spory, wiele twarzy widzę kilka razy do roku, bo nie każdy ma czas przy rodzinie, dzieciach
a jak nie domówki to wyjście na miasto
serio ludzie stąd chyba nie mają życia skoro to jest takie dziwne xD
a domówka to dla mnie spotkanie
więcej też jest facetów w takim imprezowym gronie
na pewno
I nie przyszlo Ci do glowy ze nie jestes reprezentatywny i wypowiadanie sie w tym watku jest nieodpowiednie, wrecz szkodliwe?
a 180cm to aż tak dużo? przecież tyle ma co drugi chłop praktycznie xd i tez nie mam 200 "tylko" 186
@festinalente333: Tam 99% ładnych lasek to przychodzi z facetami.