Aktywne Wpisy

Guminator +215
źródło: animation (3)
Pobierz
sqrvol +22
Żyję w pieprzonej symulacji. Trzymałem akcje ponad rok i był ciągły boczniak a jak tylko sprzedałem to od razu zaczęło rosnąć w nieskończoność. No jaka jest szansa że coś takiego się wydarzy?
#gielda
#gielda
źródło: Screenshot_20260806_131209_XTB~2
Pobierz

Cześć, ostatnio zmagam się z przytłaczającym uczuciem, które towarzyszy mi od mniej więcej roku. Otóż jestem ze swoją kobietą od dłuższego czasu, około 7 lat, zbliżamy się do 30stki, jest nam dobrze razem, zarabiamy na tyle, że żyjemy na średnio-dobrym poziomie, wynajmujemy wspólne mieszkanie w większym mieście, w którym zostaliśmy po ukończeniu studiów.
Natomiast mam nieodparte wrażenie, że ja "zostaje z tyłu" - gdzie się nie spojrzę to znajomi czy osoby z rodziny biorą śluby, kupują nowe samochody i mieszkania, zostają rodzicami, a ja... no właśnie, a ja nie mam do tego odwagi, ciężko mi przychodzi podejmowanie decyzji np. trzy lata temu kupiłem swój pierwszy samochód - wewnętrzne rozsterki, wieczne przemyślenia, rozważanie "za i przeciw" - czułem jakbym robił coś wbrew sobie. Rozumiem, że porównywanie się do innych nie jest najlepszą rzeczą, ale czuję wręcz takie rozgoryczenie z tego powodu, może troche zazdrość, ale bardziej bezsilność i beznadzieja. Jak sobie z tym radzić?
#problemypsychiczne #zwiazki #pary
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt